Top 5 cele mai bune tacamuri HoReCa din 2020

in Recomandari

In HoReCa schimbarile sunt mereu apreciate. Ele sunt baza multumirii clientilor in fiecare an. Asadar, orice modificare pozitiva, orice trend aparut in 2020 care atrage atentia si care bucura oamenii, sunt binevenite. Intre noutati putem sa vorbim despre tacamuri HoReCa si despre vesela, precum si despre combinatiile dintre acestea pentru un aspect impresionant. Iata aici mai multe informatii despre acestea!

Cele mai bune tacamuri HORECA

Tendintele Anului 2020 in ceea ce priveste tacamurile HoReCa si vesela alaturata

Anul 2020 vine cu tendinte in zona de dispunere a mancarii, in forma in care ea este prezentata si in ceea ce priveste tacamurile. Un set tacamuri poate sa modifice imediat aspectul mesei si evenimentului in sine, sau mesei puse pentru oamenii din restaurant., de asemenea importante pentru orice client in ceea ce priveste dispunerea pe masa a obiectelor. Asadar, in ceea ce priveste seturile de tacamuri de la RoseHome, acestea pot sa fie apreciate pentru aspectul si calitatea lor, precum si pentru modul in care vin asezate in suportul lor potrivit.

Tendintele anului 2020 pot sa fie legate de vesela ce induce ideea de denim, care are de fapt un finisaj mai mat, culoare asemanatoare cu un jeans si de obicei este din ceramica emailata.

Un alt trend important este cel ce tine de combinarea finisajului mat cu cel lucios, gloss. Acest trend poate sa fie realizat din tacamuri lucioase si vesela mata si invers, punand accentul pe amandoua in acest fel. Trendul dark, negru, este in prim plan, folosind in acest moment vesela neagra din diverse materiale, alaturata unor seturi de tacamuri potrivite sau in contrast cromatic.

Un nou an, noi incercari

Oricand este vorba despre noi incercari in ceea ce priveste o prezentare a unei mese, apar si ideile inedite puse in valoare de maestri ai inovatiei. Asadar, este bine ca diversele tipuri de tacamuri, formele manerelor, materialele folosite si finisajul sa poata sa cuprinda o gama cat mai larga de expresie. Acest lucru o sa faciliteze frumusetea si felul de manifestare al fiecarei locatii HoReCa.

Recomandarile de tacamuri de la RoseHome

Daca vorbim despre tacamuri de la RoseHome, atunci putem sa punem accentul pe cele negre din inox de calitate, care pot sa fie utilizate in orice fel de locatie si care fac orice masa sa se incadreze intr-o zona moderna, cu accente industriale sau tineresti, care pot atrage prin faptul ca sunt neobisnuite si simple.

O alta recomadare poate sa fie setul premium cu finisaj cupru. Aceasta culoare a furculitelor, lingurilor si cutitelor din categorie, este speciala. Ea poate sa fie inclusa in aranjamente de masa elegante, luxoase, romantice.

De asemenea designul deosebit al seturilor de tacamuri Picard&Wielputz Antaris vine din forma speciala a manerului, care poate sa iasa oricand placut in evidenta intr-o locatie HoReCa.

Indiferent de alegerea facuta, vesela si tacamurile din acest an pot sa impresioneze clientii, sa ii faca sa se simta bine, sa doreasca sa revina.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!