Idei si sfaturi pentru un spatiu de depozitare in curte

in Diverse

Atunci cand locuiesti la curte, este important sa iti organizezi spatiul din gradina astfel incat sa te bucuri de o atmosfera placuta pe tot parcursul anului. Depozitarea lemnelor, a uneltelor si a altor echipamente poate fi o problema pe care ai ignorat-o mult timp, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi pentru a avea o curte bine organizata, cu spatii de depozitare potrivite pentru mediul exterior.

Idei spatii depozitare in curte

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/sl7B0Du90xU

Camufleaza zonele de depozitare

Daca ai o curte de mici dimensiuni si iti doresti sa amenajezi o zona de depozitare, iti recomandam sa o camuflezi cu cateva elemente de decor, pentru a beneficia de un loc cat mai armonios si relaxant. Spre exemplu, poti transforma o lada veche intr-o bancuta rustica, acoperind-o cu perne colorate, blanuri sau paturi groase. De asemenea, poti transforma un butoi intr-o masuta de cafea, pe care o poti folosi in zilele in care vrei sa te relaxezi in gradina.

Rafturi din paleti sau din lazi

Rafturile pentru gradina sunt foarte usor de construit si le poti realiza din diferite materiale pe care le ai deja in curte. Spre exemplu, poti aranja mai multe lazi din lemn, una peste alta, pentru a construi cateva rafturi, unde poti depozita obiecte de mici dimensiuni. De asemenea poti folosi si paleti osb, pentru a construi cateva rafturi in curte sau chiar o etajera pentru vasele cu flori.

Cosulete suspendate

Daca ai un perete exterior in curte sau un gard din lemn, poti profita de acest aspect pentru a monta cateva cuiere. Iar pentru acest lucru nu vei avea nevoie de accesorii sofisticate, ci doar de cateva cuie sau holzsuruburi. Pe acestea le vei putea folosi ulterior pe post de cuiere sau ca suport pentru cosulete, in care poti depozita diferite accesorii sau obiecte marunte.

Refoloseste piesele vechi de mobilier

Nu renunta la piesele vechi de mobilier, deoarece le poti refolosi ca spatiu de depozitare pentru gradina casei tale. Spre exemplu, comodele sau dulapurile pe care nu le mai folosesti pot fi reconditionate astfel incat sa reziste intr-un spatiu exterior. Astfel, ele pot fi folosite pentru depozitarea ghivecelor, a uneltelor sau altor obiecte pe care le utilizezi in gradina.

Asadar, ideile pe care ti le-am oferit ar putea sa iti fie de folos daca doresti sa iti organizezi un spatiu de depozitare in curte. Fie ca vei alege sa construiesti rafturi sau sa refolosesti o piesa mai veche de mobilier, oricare dintre aceste optiuni te va ajuta sa pastrezi mai bine uneltele si obiectele pe care le folosesti in gradina.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!