5 lavoare incastrate pentru o baie cu aspect minimalist

in Decoratiuni

Locuintele cu aspect minimalist sunt din ce in ce mai populare, atat datorita modului in care arata, dar si datorita faptului ca sunt mult mai usor de ingrijit. Iar in ziua de astazi, cand timpul liber este din ce in ce mai putin, ajungem sa apreciem fiecare minut pe care il castigam. Trebuie sa recunoastem ca ne place acest stil si astazi vrem sa va vorbim putin despre baile minimaliste si, mai precis, despre lavoarele care se potrivesc acestui stil.

Lavoare incastrate baie minimalista

Sursa foto

O sa va prezentam cinci lavoare incastrate care se vor potrivi unui astfel de design si va garantam ca o sa le indragiti. Le puteti comanda dintr-un magazin online, astfel incat sa nu mai pierdeti timpul prin magazinele fizice si in trafic.

Primul produs este Ideal Standard Tonic II Lavoar semi-incastrat in blat, 55x45 cm. Desi nu este complet incastrat, o sa va ajute sa obtineti aspectul pe care vi-l doriti. Este un lavoar prevazut cu un orificiu pentru baterie si cu preaplin, este realizat din ceramica alba si are o garantie de 25 de ani. Daca il veti comanda, veti primi si un capac ceramic de inchidere ventil, set de fixare si sablon pentru decuparea blatului, astfel incat montarea lui sa se realizeze fara probleme. Este un lavoar modern, care se potriveste perfect atat intr-o baie minimalista, dar si intr-o baie clasica, daca nu vreti sa adoptati stilul mentionat anterior.

Lavoare incastrate baie minimalista

Daca va doriti un lavoar elegant, un lavoar care sa se potriveasca atat intr-o baie minimalista, dar si intr-o baie asupra careia se vede o amprenta feminina, va recomandam Arthema Lavoar cu montaj incastrat 57x46 cm. Este rotund, realizat din ceramica de cea mai buna calitate, alba si este prevazut cu orificiu pentru baterie. Are o garantie de 5 ani.

Lavoare incastrate baie minimalista

Un lavoar cu adevarat deosebit este Hansgrohe Axor Massaud Lavoar 58x47 cm. Acesta este realizat din compozit (MineralCast), mai exact din minerale anorganice si rasini termorigide care ii ofera rezistenta indelungata si un aspect deosebit. Are un finisaj deosebit, datorat stratului de GelCoat, realizat din rasini modificate ce asigura un finisaj de calitate superioara. Alegand un astfel de lavoar, cu siguranta veti transforma total baia si o sa il admirati ori de cate ori il veti folosi.

Lavoare incastrate baie minimalista

Vitra Arkitekt Lavoar 60x47 cm este suficient de discret, dar totodata atractiv, astfel incat sa ii confere baii aspectul minimalist pe care il cautati. Este un lavoar realizat din ceramica alba, cu preaplin si orificiu pentru baterie si se bucura de o garantie de 10 ani.

Lavoare incastrate baie minimalista

Si ultima recomandare din aceasta lista este Geberit VariForm Lavoar incastrat Ø40 cm. Acest lavoar nu are orificiu pentru baterie, in schimb dispune de preaplin. Este cu adevarat un lavoar minimalist datorita faptului ca puteti monta o baterie in perete sau pe blat, discreta si astfel o sa va bucurati de un design aerisit. Partea inferioara a lavoaralui este glazurata.

Lavoare incastrate baie minimalista

Dupa cum puteti vedea, toate aceste lavoare sunt ideale pentru a fi montate intr-o baie minimalista. Am vrea sa stim parerea voastra despre ele si pe care l-ati alege!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!