Termoizolatii naturale pentru case sanatoase - workshop Naturalpaint

in Case ecologice

Partener, Gutex - producator de termoizolatii din fibra de lemn.

Esti arhitect, constructor, lucrezi in design interior si vrei sa fii up-to-date in sfera ta de interes urmand trendul de case naturale, case eficiente energetic, case pasive? Esti un proprietar de locuinta care-si doreste o casa sanatoasa, izolata termic cu izolatii naturale, dar nu ai informatii despre performantele lor?

Vino la workshop-ul Termoizolatii naturale pentru case sanatoase ce se desfasura pe 15 si 16 noiembrie la Cisnadioara, langa Sibiu! Vor fi 2 zile intense, cu conferinte tematice si demonstratii practice.

Termoizolatii naturale

Workshop-ul se inscrie in seria de evenimente Naturalpaint prin care ne dorim sa facem cunoscute materialele naturale si calitatile lor. La aceasta editie vom avea ca partener firma germana Gutex, producator de termoizolatii din fibra de lemn.

Vei avea ocazia sa afli cum te ajuta termoizolatiile din fibre de lemn sa construiesti responsabil si care sunt avantajele lor fata de alte materiale izolatoare de pe piata. Vei vedea cum pot fi folosite atat pentru izolarea cladirilor noi cat si pentru reabilitarea termica a constructiilor vechi. Vei afla despre izolarea fatadelor cu termosistem, izolarea fatadelor ventilate, izolarea intre elemente de structura si izolarea intre capriori, izolarea acoperisului, izolarea interioara la nivelul instalatiilor, izolarea acustica intre nivele si izolarea sub pardoseala.

La Naturalpaint credem in case sanatoase si produse de inalta calitate.

Ne dorim sa readucem in atentia publicului produsele naturale, sanatoase si rezistente. In cei peste 14 ani ani de activitate pe piata din Romania am completat continuu gama de produse. De la termo si fonoizolatii, tencuieli de lut si vopsele de var, pana la produse pentru tratarea, protejarea si intretinerea suprafetelor din lemn, pe toate le gasiti la noi, impreuna cu informatiile si sfaturile necesare utilizarii. Partenerii nostri sunt branduri renumite care folosesc materii prime naturale si tehnologii care nu afecteaza sanatatea oamenilor si mediul.

Termoizolatii naturale

Firma germana Gutex Holzfaserplattenwerk a inceput fabricarea placilor fibrolemnoase in 1932 folosind resturile de lemn de brad si molid de la gaterele din zona Waldshut-Tiengen, unde isi are sediul. In toti acesti ani firma a continuat sa foloseasca lemn netratat si tehnologii ecologice pentru obtinerea termoizolatiilor fibrolemnoase. Calitatea si performantele termoizolatiilor Gutex deriva din proprietatile izolatoare si ecologice ale lemnului folosit ca materie prima, precum si din tehnologiile moderne si prietenoase cu mediul utilizate in procesul de fabricatie.

Participa la eveniment inscriindu-te aici! Exista doua variante de bilet, cu sau fara cazare. Ca participant, vei primi stick-uri cu informatii tehnice, brosuri, pliante si alte materiale promotionale de la firma Gutex.

Grabeste-te, locurile sunt limitate! Te asteptam!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Living

FOTOLIU ENIS

Pret: 1896,00 Lei

De la ELVILA

Casa si gradina - oferte

Living

COLTAR EXTENSIBIL MARA

Pret: 4696,00 Lei

De la ELVILA

Casa si gradina - oferte

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!