Cum iti alegi restaurantul pentru nunta de vis

in Diverse

Pregatirile pentru nunta dureaza de obicei un an sau poate chiar mai mult in functie de cat de mare isi doresc mirii sa fie evenimentul. Nu este de mirare, pentru ca nunta este un eveniment special din viata si, din acest motiv, intreaga seara trebuie organizata ca la carte, pana in cel mai mic detaliu. Unul dintre cele mai importante aspecte este legat de alegerea restaurantului unde se va desfasura petrecerea. Pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita si ca nunta va fi un moment de neuitat trebuie sa ai in vedere cateva aspecte in ceea ce privestea alegerea localului.

Alegere restaurant nunta de vis

Sursa foto

Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont!

Vizioneaza mai multe locatii inainte de a te decide

Recomandarile din partea prietenilor, familiei sau celor apropiati tie iti pot fi de mare ajutor, insa, cel mai bine ar fi ca inainte de a te decide impreuna cu partenerul de viata la alegerea unui anumit restaurant, sa vizitati mai multe pentru a vedea aspectele legate de spatiu, de organizare si de atmosfera. Daca timpul nu va preseaza, alegeti macar o data pe saptamana un restaurant pentru iesiri deosebite, unde sa va relaxati, dar si sa va decideti daca acel local ar fi potrivit pentru organizarea nuntii. Ti-ar fi de ajutor daca ai cauta pe internet restaurante din zona in care vrei sa faci nunta. De exemplu, vezi aici lista firmelor din Botosani unde se fac nunti. Apoi mergi sa le vizionezi si alegi in functie de ce ti se potriveste.

Nu lasa totul pe ultima suta de metri

Daca iti doresti o nunta de poveste, ideal ar fi sa planifici detaliile cele mai importante inca din timp, pentru a nu lasa presiunea, starile de agitatie si emotiile sa isi spuna cuvantul. Mai ales atunci cand vine vorba de alegerea unui restaurant, ar trebui sa iei in calcul selectia acestuia cu cel putin un an inainte de a avea loc evenimentul sau chiar mai mult. Dupa ce ai vazut mai multe locatii, fii sigur ca ceea ce alegi este pe placul tau si al partenerului si luati decizia de a face o rezervare pentru nunta. In acest fel, te vei asigura ca vei profita si de un pret mai avantajos si vei alege un spatiu pe placul tau.

Semneaza un contract si stabileste din timp pretul de inchiriere

Este important ca dupa ce v-ati decis la un restaurant anume sa semnati un contract pentru a avea o garantie in ceea ce priveste acordul incheiat. Nu pierde din vedere detaliile legate de costuri, timpul de inchiriere si taxele suplimentare. Discuta si negociaza, daca este cazul, pentru a nu avea surprize neplacute la finalul petrecerii.

Alege meniul potrivit

Alegerea meniului este la fel la importanta si poate reprezenta un criteriu major de selectie al restaurantului. Chiar daca din punct de vedere al designului, localul intruneste toate calitatile este necesar sa fii informat si in ceea ce priveste servirea. Majoritatea restaurantelor ofera meniuri prestabilite pentru nunta sau alte evenimente. Verifica optiunile si alege-o pe cea care este cel mai aproape de planurile gandite initial, dar si pe cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Alegerea decoratiunilor

Inainte de semnarea unui contract pentru inchirierea unui restaurant, ar trebui sa te interesezi si daca iti este permis sa apelezi la o firma specializata pentru aranjamentele florale, artificii sau alte decoratiuni specifice. Totodata, este important ca sala sa arate elegant, sa aiba un mobilier si o structura ideala pentru a spori confortul si a arata mult mai bine, iar in acest fel, nevoia de a suplini atmosfera prin elemente de decor va fi mult mai mica, iar costurile pentru acest pas, pe masura.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!