Alegerea unui dispenser sapun in cativa pasi simpli

in Ghid Practic Casa

In fiecare casa exista cateva accesorii care sunt mereu trecute cu vederea, chiar daca sunt extrem de importante. De multe ori, un proprietar nou se va axa pe elementele evidente din cadrul unei locuinte, cum ar fi finisaje finale, frigider, aragaz si alte accesorii folosite zi de zi, fara de care nu se poate trai. Insa, stii oare cate alte elemente la fel de vitale sunt in cadrul unei case, trecute mereu cu vederea? Printre acestea se numara si un dispenser sapun; il folosesti zi de zi, il folosesti la fiecare spalare pe maini si totusi, de cate ori te gandesti efectiv la aceasta alegere?

Alegere dispenser sapun

In cazul in care te-am pus pe ganduri si acum te gandesti cum poti fi sigur de alegerea unui dispenser sapun, am pregatit cativa pasi simpli de luat in considerare.

In functie de ce criterii alegi un dispenser sapun?

1. Capacitate

Intotdeauna trebuie sa ai in vedere si partea practica a lucrurilor, nu doar cea care tine de aspect, iar capacitatea dispenserului tau va fi esentiala. Insa, asta depinde exact de marimea familiei tale. Daca ai o familie numeroasa, vei alege o varianta mai mare, care sa nu te forteze sa il reumpli mereu la cateva zile. In cazul in care sunteti doar doi sau doar o persoana, poti alege o varianta mai micuta.

2. Usurinta de utilizare

Tot la aspectul util va intra si cat de usor de utilizat este viitorul tau dispenser sapun. Si asta nu inseamna ca nu am avea incredere in capacitatile tale de a folosi sapunul. Insa, daca in casa vor exista si copii, pentru acestia un dispenser extrem de complicat ca si design poate va fi o provocare. De asemenea, daca ai copii in casa, un dispenser cu figurine din desene animate sau cu jucariile preferate ii va putea ajuta sa inteleaga si sa imbratiseze mai usor acest obicei de spalat pe maini.

3. Locul ideal

Locul unde vei amplasa viitorul tau dispenser sapun este esential. Din nou, trebuie sa fie la o inaltime ideala ca sa poata ajunge si cei mici si trebuie sa fie extrem de aproape de chiuveta. Trebuie sa alegi un loc in asa fel incat sa nu fie nevoie sa uzi intreaga baie sau dulapul din baie pana ajungi la dispenser. In cazul in care nu ai o baie foarte spatioasa, o versiune mai mica poate oferi mai multa stabilitate.

4. Tipul de sapun folosit

Da, vei gasi diferite modele de dispenser pentru sapun, pentru fiecare tip de sapun. Astfel, va trebui sa te decizi din start care va fi acesta, pentru a cumpara un dispenser corect, fie ca alegi sapun lichid sau spuma.

5. Design

Nu in ultimul rand, designul va trebui sa fie important. Asta tine insa de ce stil ai folosit in restul baii. Care este gama de culori in care te poti incadra si care sunt tonurile utilizate? Ar fi de preferat sa ramai in aceeasi zona. Daca ai o baie aranjata in stil minimalist, de exemplu, sa cumperi un dispenser sapun din aceeasi categorie. Daca ai o baie alb-albastru, nu vei cumpara un dispenser roz.

De unde facem achizitia?

Astfel, in cele din urma ramane complet la latitudinea ta care sa fie alegerea finala. Insa nu uita sa pui calitatea pe primul plan. Motiv pentru care poti arunca o privire asupra ofertei celor de la baterii-lux.ro, pentru a te asigura ca vei primi aici cele mai bune produse, la cel mai corect pret.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!