Solutii de depozitare pentru amenajarea unui living sarmant

in Ghid Practic Casa

Livingul, spatiul in care converg emotiile si gandurile tuturor locuitorilor casei, merita sa beneficieze de atentie speciala atunci cand se doreste amenajarea sau modernizarea sa. O sufragerie cocheta si functionala va gazdui toti membrii familiei si va primi cu bratele deschise oaspetii care ii calca pragul. Pentru a ne oferi tot confortul necesar si pentru a permite elementelor de design sa se imbine intr-o maniera armonioasa in propriul living, organizarea obiectelor care se regasesc aici reprezinta un punct-cheie de care trebuie sa ne ocupam.

Amenajare living

Sursa foto: Sursa foto

Stilul shabby chic - expresia unui living sarmant si eficient organizat

"Shabby chic", o denumire dar care desemneaza, poate, unul dintre cele mai deosebite stiluri de amenajare ale anilor '80. Acest stil s-a impus de-a lungul anilor prin elementele pline de farmec, devenind o alternativa de design ideala pentru toti aceia dintre noi care isi doresc un spatiu elegant, cu alura romantica si calduros . Shabby chic inglobeaza, de fapt, o abundenta de texturi, ornamente si culori, care impresioneaza mai degraba personalitatile feminine, dar care suporta ajustari si adaptari si in functie de alte preferinte.

Dat fiind faptul ca vorbim despre un stil de design cu o abordare interesanta, care foloseste din plin decoratiunile si ornamentele, mobilierul unui living shabby chic trebuie sa aiba doua calitati principale: pe de-o parte sa prezinte un design fermecator si pe de alta sa fie bine organizat.

Solutii de depozitare pentru living: 3 propuneri "chic"

Cauti mixul perfect intre smart si elegant in ceea ce priveste solutiile de depozitare pentru livingul tau? Designerii Retroboutique iti prezinta 3 propuneri extrem de interesante!

Etajerele reinterpretate - deliciul amenajarilor in stil shabby chic

Etajere shabby chic

Sursa foto: Sursa foto

In amenajarile interioare in stil shabby chic accentul este directionat in sensul utilizarii efciente a spatiilor disponibile pe perete. Astfel, politele, piese de mobilier care pot parea foarte simple, contribuie la crearea de spatii ideale pentru stocarea obiectelor. Farmecul acestor piese de mobilier creste pe masura ce se remarca din multimea de produse disponibile, acelea care aduc, intr-adevar, un aport deloc de neglijat din punct de vedere estetic. Iti propunem, asadar, etajerele reinterpretate, oferindu-ti o idee inedita: etajera din imagine, cu aspect original, reinterepretat.

Comodele, mixul perfect intre forma si functie

Comodele pot fi definite ca un mix ideal intre forma si functie; ele pun la dispozitie spatiu de stocare a obiectelor, in timp ce confera livingului un parfum subtil de romantism si o doza considerabila de rafinament. Comoda, pe care ti-o propunem pentru a crea un design shabby chic pentru livingul tau, este o alegere ideala, care imbina, creativ, o abordare stilistica remarcabila si compartimentarea practica.

Comoda pictata

Sursa foto: Sursa foto

Biblioteca - element statement in designul livingului

Probabil cea mai comuna dintre piesele de mobilier din sufragerii, biblioteca ramane o optiune ideala in amenajarea unui spatiu organizat si elegant. Completeaza aspectul unui living amenajat in stil shabby chic cu biblioteca Lacerta, ce prezinta o compartimentare practica si un design in linii clasice. Nuanta de roz pal se va incadra perfect intr-o abordare eleganta si jucausa, caracteristica stilului shabby chic.

Biblioteca

Sursa foto: Sursa foto

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

https://activehouse.ro

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Living

FOTOLIU ENIS

Pret: 1936,00 Lei

De la ELVILA

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!