Noptierele, obiectele indispensabile dormitorului tau

in Decoratiuni

Noptiera este o componenta esentiala a mobilierului pentru ca ofera o latura practica intregului dormitor. De obicei este vazuta ca fiind suprafata care permite amplasarea unei veioze, a unui ceas sau a obiectelor persoanale pe care le utilizezi inainte de culcare. In general, seara o lectura este solutia pentru relaxarea ta deplina si apoi un somn adanc.

Oamenii aleg sa isi achizitioneze noptiere, si datorita sertarelor incorporate unde pot sa isi depoziteze maruntisurile. In acest mod, se bucura ca au la indemana cele necesare chiar si dimineata. Nu este o piesa independenta, ci trebuie sa detina acelasi design la fel ca mobilierul sau patul tau. De asemenea, este vazuta ca un element decorativ care completeaza mobilierul, daca nu este inclusa in set.

Noptiere dormitor

In trecut erau fabricate doare modele clasice cu linii simple ce nu detineau acel ceva care sa atraga vizual. Astazi fabricile de specialitate s-au reinventat si prelucreaza modele de noptiere pentru orice preferinta si nevoie: forme rotunde, colturi cubice, usite sau cu rafturi, oferindu-le o functionalitate marita.

Un astfel de obiect consacrat dormitorului trebuie ales cu gust, fiindca transmite eleganta. Atmosfera este evidentiata de stilul si culorile pieselor de mobilier care sunt in armonie cu cele doua noptiere indispensabile incaperii. Calitatea joaca un rol important in mentinerea unui interior modern. Asadar, alege doua noptiere care sa impuna dormitorului personalitatea familiei tale.

Pentru a descoperi daca o noptiera beneficiaza de dotarile necesare, ti-am pregatit cateva puncte care evidentiaza atuurile acesteia.

Materialul pentru noptiere: lemn dur sau metal

O noptiera de calitate este cea fabricata din lemn de esenta tare. Acest aspect are un impact puternic asupra stilului care primeaza in dormitor. Exista modele din lemn natural care scot in lumina latura traditionala a incaperii sau cele cu accente metalice foarte populare, datorita designului contemporan. Metalul se integreaza imediat intr-un decor amenajat intr-un stil minimalist care tinde spre modern. Chiar daca sunt mai robuste, noptierele din metal se curata imediat. Pentru un plus de culoare dormitorului, specialistii in design interior recomanda combinarea insertiilor din lemn cu cele din metal. Pe piata exista si modele din MDF, rafinate si cu un coeficient de rezistenta marit sau PAL (placa aglomerata din lemn).

Noptiere dormitor

Dimensiunea noptierii

Dimensiunea influenteaza confortul de care ai parte. Mare atentie, deoarece nivelul saltelei patului reprezinta punctul de reper al inaltimii ideale a noptierei tale. Dimensiunea acestora poate varia intre 45-50 cm adancime sau 50-90 lungime. Multi dintre clienti nu nimeresc din prima dimensiunea saltelei sau a patului cu cea a inaltimii noptierei. Din aceasta cauza, exista o regula dupa care te poti ghida pentru a nu face o greseala in timpul achizitionarii. Intai de toate, noptiera trebuie sa fie mai inalta cu cativa centimetrii decat patul pentru a te intinde cu usurinta dupa o cana. Sfatul nostru este sa te indrepti spre un model care sa masoare 50-60 cm pentru a scapa de orice indoiala.

Spatiul pentru depozitare

Acesta este vital si chiar indicat in cazul dormitoarelor mici in care fiecare coltisor conteaza. Aici este vorba si despre utilitatea unei noptiere care iti permite sa iti stochezi obiectele. Opteaza pentru un obiect de mobilier care include cateva polite si vei avea un acces mai usor sau cu rafturi. Majoritatea clientiilor aleg sa isi "ascunda" produsele de ingrijire sau cartea de citit intr-un sertar Daca si aceasta este dorinta ta, te sfatuim sa alegi o noptiera cu doua sertare, unde poti sa iti depui lucrurile personale.

Aceastea au fost principalele aspecte care pot sa iti influenteze decizia finala de cumparare. Te asteptam pe Naturlich, magazin online de mobila pentru a face o alegere corecta de care sa nu fii dezamagit!

Sursa: Naturlich

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!