Cornul si laptele din copilarie - Cafeaua si croissantul de azi

in Diverse

Va mai aduceti aminte cum fiecare dimineata incepea, pe vremuri, la scoala, cu binecunoscutul mic dejun format din lapte si corn? Un gust mai profund al copilariei decat acesta nu cred ca exista. Astazi am reluat acest mic obicei, dar l-am evoluat cu o ceasca calda de cafea boabe si un gustos croissant.

Cafea boabe

Fie ca vorbim de o zi grea, stresanta sau pur si simplu o zi ca oricare alta, cafeaua de dimineata este ajutorul nostru de peste zi. Ne energizeaza si ne pune in priza pentru restul zilei. Daca pentru corn si lapte isi faceau griji parintii si profesorii, cafeaua este treaba noastra. Fie ca suntem persoane carora le place cafeaua dulce, cu lapte sau cafeaua tare neagra, noi decidem cum ne incepem ziua.

Cafea boabe

O cafea buna de dimineata ne schimba starea toata ziua, la fel cum laptele si cornul de la scoala ne ajutau sa trecem cu bine peste cursuri si sa dam randament pentru note mari si raspunsuri bune. Cafeaua ne ajuta datorita cafeinei care este un stimulent ce creste capacitatea de concentrare si potenteaza gandirea.

Cafea boabe

Dintotdeauna, o ceasca de cafea a schimbat starea de spirit a unei persoane. Mai mult de atat, reprezinta si o modalitate de socializare, la fel cum era cornul si laptele in recreatiile de la scoala. In mare parte, iesirile in oras cu prietenii au loc la o cafea. Cum copiii se strang in jurul bancilor in timp ce mananca, se joaca si glumesc, asa si noi iesim in oras la cafea. Nu numai ca ne ofera energie de dimineata si pentru restul zilei, dar ne ofera si un cadru pentru socializare.

Cafea boabe

Cafeaua pentru tine

Cafenelele sunt spatiul perfect pentru petrecerea timpului, atat alaturi de prieteni, cat si de parteneri de afaceri sau colaboratori. Fie pentru a scrie un articol, a citi o carte buna, a semna un contract sau a pierde timp, toate sunt acompaniate de cafea. Asa ca, data viitoare cand bei o cafea, aminteste-ti ca totul a inceput de la un corn si un lapte primit pe bancile scolii.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!