Top 5 piese de mobilier pe care le poti avea in baie

in Decoratiuni

Cand iti renovezi sau reamenajezi baia esti tentat de multe ori sa cumperi multe obiecte de mobilier doar din dorinta de a arata bine spatiul. In realitate, mobilierul din baie trebuie sa fie o investitie pe termen lung, iar calitatea materialelor trebuie sa fie caracteristica de baza. Nu ai nevoie de prea mult mobilier pentru a-ti asigura confortul, asa ca iti facem o lista cu cele mai utile piese!

Mobilier baie

Sursa foto: Sursa foto

5 Piese de mobilier pe care le poti avea in baie

Te-ai gandit cum vrei sa arate baia ta si care este stilul de amenajare care se potriveste personalitatii tale? Inainte de orice alegere, stabileste-ti prioritatile si fa-ti un plan pentru bugetul pe care il ai disponibil. Bugetul se stabileste imediat dupa ce ai pus pe lista toate aspectele importante care nu trebuie sa lipseasca din baie. Calitatea materialelor alese influenteaza in mod direct rezistenta si durata de viata a mobilierului de baie. Asadar, iata ce piese de mobila pentru baie poti alege:

Dulap-baza. O piesa principala de mobilier pentru baie, dulapul baza este practic o masca de chiuveta care iti permite sa depozitezi obiectele pe care nu vrei sa le lasi la vedere in baie. Este un accesoriu elegant prin care poti imbina cu usurinta utilul cu placutul. Lemnul este tratat antiumezeala, iar dulapul are bazele suspendate cu sisteme de inchidere silentioasa. Sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori.

Dulap tip soldat. Spatiul din baie trebuie sa fie foarte bine gandit si corect maximizat pentru a aduce in baie toate elementele de care ai nevoie. Un dulap de acest gen are la baza un spatiu care iti permite sa depozitezi consumabilele pentru baie, dar si un dulap suspendat pe care poti monta o oglinda, pentru a mari din punct de vedere vizual spatiul din baie. Nuantele sunt variate, iar ideal ar fi sa alegi culori complementare pentru finisaje, accesorii si implicit pentru mobilier.

Mobilier de baie cu montaj pe pardoseala. Mobilierul cu montaj pe pardoseala este unul dintre cele mai vechi modele de mobilier. Este foarte usor de montat, insa faptul ca montarea se face direct pe pardoseala, face ca intretinerea sa fie mai dificila, spre deosebire de mobilierul suspendat. Recomandat este un model de mobilier cu picioare pentru a fi cat mai usor de curatat sub el.

Oglinzi inramate. Nu exista baie fara oglinda, motiv pentru care trebuie sa alegi un model care sa iasa in evidenta in incapere. Pe langa functionalitatea ei, oglinda iti ofera si o imagine de ansamblu a spatiului si, evident te ajuta sa creezi impresia unui spatiu mai mare.

Accesorii. Dupa ce ai mobilat toata baia, este necesar sa iti faci o lista si pentru restul accesoriilor utile din baie. Pentru un confort sporit ai nevoie de cuiere, inele pentru prosoape, suport pentru periuta si pasta de dinti, suport pentru hartie igienica, cos de rufe etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!