Afla care sunt cele mai potrivite accesorii pe care le poti achizitiona pentru baia ta

in Recomandari

In momentul in care vrei sa iti transformi baia intr-o camera mai apropiata gusturilor tale, accesorile cum ar fi un dus mobil ori un dispenser automat pentru pasta de dinti te pot ajuta sa faci aceasta schimbare.

Dus mobil

Avand in general preturi modice dar existand si exceptii atunci cand vine vorba de accesoriile esentiale si de o calitate superioare, multe obiecte pentru aceasta incapere transforma complet atmosfera si fac momentele petrecute acasa mai relaxante si mai placute, ori, de ce nu, mai amuzante, atat pentru tine cat si pentru cei ce iti calca pragul.

Accesorii ce nu ar trebui sa lipseasca din baia ta

Iata cateva dintre cele mai cool accesorii pentru baia ta:

  • Periuta de dinti smart - Stim cu totii ca este plictisitor sa te speli pe dinti, mai ales cu o periuta manual, dar este o sarcina necesara pentru a avea dinti frumosi si sanatosi. Zambetul chiar este cartea de vizita a multora dintre noi, iar noile curente din stomatologie, cum ar fi aplicarea de fatete dentare, sunt la mare cautare in ziua de azi, deoarece toti ne dorim un zambet perfect, dinti perfect drepti si de un alb imaculat. Este de preferat sa prevenim problemele dintilor si sa nu ajungem la medicul stomatolog pentru ca nu ne-am ingrijit corespunzator dantura. Astfel, periuta de dinti smart periaza fiecare fata a dintilor tai simultan, fara sa fie necesar sa petreci 5 minute in fata oglinzii pentru asta. Tot ce trebuie sa faci este sa pui pasta de dinti in unitate. Periajul cu aceasta periuta va dura 3 secunde, dupa care tot ce trebuie sa faci este sa clatesti. Avand in vedere ca ne petrecem 200 de zile din viata spalandu-ne pe dinti, acest dispozitiv te va ajuta sa economisesti foarte mult timp, iar faptul ca nu ai avut cand sa iti cureti dintii nu va mai fi o scuza;
  • Pedala pentru ridicarea capacului de toaleta - Nu mai este nevoie sa atingi capacul toaletei sau sa te apleci, deoarece pedala aceasta face toata treaba pentru tine in cateva secunde. Se ataseaza de capac si de podea, iar apoi tot ce trebuie sa faci este sa apesi usor cu piciorul, iar capacul se va ridica imediat. Este extrem de utila, in special pentru persoanele in varsta care au probleme cu spatele, dar si pentru copii, care sunt deseori cu capul in nori;
  • Daca esti adeptul luxului si elegantei in baia ta, atunci poate iti vei dori un comutator cu mai multe pozitii, pentru a avea o experienta desavarsita ori de cate ori vei dori sa faci o baie sau un dus relaxant. Are un pret putin mai ridicat decat alte accesorii de baie mai simple, dar iti va usura viata.

Locul din care poti achizitiona obiecte pe gustul tau

Daca iti doresti sa achizitionezi un comutator cu diverse pozitii pentru baie, printre care cada, dus mobil etc, intra aici si vezi daca oferta este potrivita pentru tine si pentru ceea ce cauti tu. Pretul produsului prezentat este de 937 de lei, dar va da un aer luxos, elegant si modern baii tale. Nu uita ca taxa de transport pentru comenzile efectuate pe aria Capitalei au o taxa fixa de 25 de lei.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!