Perdele si corpuri de iluminat, elemente decorative de impact in redecorare!

in Decoratiuni

Daca ne dorim o redecorare completa a unei zone sau a intregii case, trebuie sa ne gandim la ansamblul de obiecte de mobilier si elemente decorative care vor personaliza stilul spatiului. Ne imaginam rezultatul final si ne conturam poza de ansamblu a camerei pe care alegem sa o redecoram in culori neutre sau vibrante care vor scoate din anonimat orice incapere.

Perdele si corpuri de iluminat

Principalele piese pe care le alegem pentru redecorare sunt obiectele de mobilier care vor da o directie clara a stilului de amenajare. Cu toate acestea, o casa fara elemente decorative ar fi una goala si fara o nota personala.

Va puteti imagina o camera sau o casa intreaga fara perdele? Noi nu putem pentru ca perdelele au un important rol estetic si functional extrem de important in orice interior. Acestea sunt ca un scut de interior al casei noastre care ne protejeaza intimitatea spatiului, opresc lumina puternica deranjanta si ne ajuta sa avem un somn odihnitor, departe de luminile nocturne.

Perdelele sunt un must-have in crearea ambientului de care avem nevoie, pot fi pata de culoare care va defini stilul camerei voastre. Aceste decoratiuni textile au rol de impact in estetica oricarei camere. In functie de caracteristicile principale, acestea pot creea o iluzie optica de maximizare sau minimizare a spatiului.

Pentru redecorarea casei intr-un stil modern va recomandam perdele in nuante pastel de alb, crem, gri, rose sau puternice de rosu, albastru, verde, galben, confectionate din materiale delicate care vor contura cu mult bun gust interiorul casei.

Daca iti doresti sa ai un spatiu luminos, in orice moment al zilei, este indicat sa alegi corpuri de iluminat care sa se integreze in stilul de redecorare ales.

Un spatiu bine iluminat, joaca un rol important si in starea de spirit, pe tot parcursul zilei pentru ca daca lumina nu este buna, apar durerile de ochi, de cap si se instaleaza o stare de anxietate.

Lumina naturala are un rol important in iluminarea biroului, insa la fel de vitale sunt si corpurile de iluminat care potenteaza efectul luminii de afara.

Corpurile de iluminat care reflecta nuante reci stimuleaza creativitatea si concentrarea in timp ce corpurile cu lumini calde ofera o stare de relaxare si calm.

Daca va gandit la redecorarea unei camere sau a intregii case, este momentul perfect sa profitati de discounturile de pana la 80% la o gama variata de produse disponibile in campania de Cyber Week.

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decat un magazin online. A evoluat intr-un concept. Dorinta de a duce traditia mai departe si de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai indepartate colturi ale lumii a dus la selectia unor produse de cea mai inalta calitate. Astazi, produsele SomProduct pot sa fie testate in showroomurile tematice "Lumea Somnului" din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

Sursa: Somproduct

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!