Sapte motive pentru care sa-ti iei o masina de spalat vase cu ocazia Black Friday

in Diverse

De Black Friday, cel mai bun lucru pe care il poti face, pentru tine si pentru membrii familiei tale, este sa-ti cumperi o masina de spalat vase. Suna ciudat? Poate. Dar merita sa profiti de ofertele pe care le au, de Black Friday, unii dintre cei mai mari retaileri de electronice si electrocasnice din Romania, cum ar fi Altex. Descopera, in continuare, sapte motive pentru care sa-ti iei, cat mai repede, o masina de spalat vase.

Masina spalat vase Black Friday Altex

Sursa foto: shutterstock.com

1. Mai mult timp pentru tine si pentru familie

Unul dintre cele mai importante motive pentru care merita sa-ti iei o masina de spalat vase cu ocazia Black Friday este ca vei beneficia de mai mult timp pentru tine si pentru familia ta. Cu o masina de spalat vase moderna nu o sa mai fie nevoie sa-ti cureti oalele, tigaile, farfuriile, lingurile, linguritele, furculitele, castroanele si orice altceva se gaseste in bucataria ta. Chiar daca nu te deranjeaza sa speli vase si tacamuri, curatarea respectivelor obiectele mananca foarte multe minute. Minute pe care, daca pornesti masina de spalat vase, le poti folosi ca sa petreci timp de calitate impreuna cu oamenii dragi tie.

2. Consum foarte mic de apa

Stii cata apa ai consuma ca sa speli toate vasele care incap intr-o masina de spalat vase de ultima generatie? Daca nu, iti spunem noi: circa 40 de litri. Asta pe langa timpul necesar spalarii vaselor respective. Stii cata apa consuma o masina de spalat vase pentru un ciclu? Mai putin de zece litri. Adica de peste patru ori mai putina apa decat ti-ar trebui tie ca sa ai vase curate si stralucitoare. Daca iti cumperi o anumita masina de spalat vase Bosch, de exemplu, poti sa consumi doar putin peste cinci litri de apa, pentru un ciclu. Consumul redus de apa al masinilor de spalat vase moderne are doua avantaje majore. Primul ar fi ca platesti mai putin pe intretinerea lunara a casei tale, iar al doilea ca pui umarul la conservarea resurselor de apa din intreaga lume.

3. Curatenie perfecta

Cand a fost ultima data cand ai spalat o tava in care ai pregatit o placinta cu carne sau o friptura de vita? Dar cand ai curatat un tuci in care ai gatit o mamaliga? Daca a trecut foarte mult timp, iti reamintim ca "procesul" de curatare a unuia dintre obiectele mentionate anterior nu doar ca ia foarte mult timp, ci are sanse, destul de mari, sa nu fie realizat corespunzator. In cazul in care curatarea unui vas nu este realizata corect, o sa ramana, pe diverse zone din suprafata sa, urme de mancare sau de grasime. Spre deosebire de tine, masinile de spalat vase sunt dotate cu dispozitive si functii speciale, care le permit sa inlature, foarte usor, chiar si cea mai dura murdarie.

4. Lupta eficient impotriva bacteriilor

Comparativ cu un burete, o masina de spalat vase nu reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea de bacterii care pot sa provoace infectii alimentare sau boli foarte grave. Singurul mod prin care sa omori bacteriile dintr-un burete de spalat vase este sa folosesti apa foarte fierbinte. Insa, din pacate, nu poti sa faci asta, deoarece o sa te arzi foarte rau. In schimb, o masina de spalat vase nu se arde cand spala vase. Mai mult, unele masini de spalat vase au programe care asigura o igiena foarte buna, omorand peste 99% dintre bacterii. Cu cat masina de spalat vase distruge mai multi microbi cu atat sanatatea membrilor familiei tale va fi mai putin expusa la afectiuni si alergii.

5. Folosesti la maximum tot spatiul din bucataria ta

O masina de spalat nu ocupa foarte mult loc. Daca, de exemplu, mai ai disponibili circa 50 de centimetri in bucataria ta, ar merita sa-ti iei o masina de spalat vase incorporabila, cu o latime de doar 45 de centimetri. Astfel, o sa poti sa folosesti aproape tot spatiul din bucataria ta. Pe langa aspectul practic, o masina de spalat vase de ultima generatie poate sa-ti infrumuseteze intreaga bucatarie.

6. Iti protejezi mainile

Asa cum am aratat mai sus, nu poti sa speli, manual, la o temperatura foarte ridicata, deoarece o sa-ti oparesti pielea de pe maini. De asemenea, folosind o masina de spalat vase, pielea ta nu va fi nevoita sa intre in contact cu nenumaratele substante chimice aflate in compozitia solutiilor de curatat.

7. Nu-ti spargi farfuriile si cestile

Indiferent ca optezi pentru pentru o masina de spalat vase Beko sau pentru una mini ori compacta, merita sa-ti cumperi un astfel de dispozitiv si pentru ca este mult mai sigur cu farfuriile si canile tale decat esti tu. Altfel spus, este mult mai probabil sa spargi o farfurie pe care o cureti manual decat sa o sparga o masina de spalat vase.

Sursa: ALTEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!