5 obiecte must have de casa noua

in Diverse

Fie ca te muti intr-o noua locuinta, fie ca vrei sa cumperi un cadou util pentru cineva care tocmai s-a mutat, cu siguranta stii ca anumite obiecte ar trebui sa aiba prioritate din punct de vedere al necesitatii. In timp ce fara un fotoliu in sufragerie mai poti sta, un fier de calcat nu ar trebui sa iti lipseasca, mai ales daca tii la aspectul tau si vrei sa arati impecabil atunci cand iesi din casa.

Obiecte casa noua

Sursa foto: shutterstock.com

Iata pe ce ar trebui sa pui accent atunci cand cumperi aparate pentru o locuinta noua:

Aspiratorul

Ai nevoie de el ca de aer, fiindca ar fi pacat sa ai o casa frumoasa si sa nu reusesti sa o pastrezi curata si ingrijita. Evident, poti incerca sa faci toata treaba cu matura si farasul, in stilul clasic, insa iti va lua mai mult timp, vei depune mai mult efort si metoda nu va fi la fel de eficienta ca in cazul aspiratoarelor. La Altex gasesti promotii excelente la aspiratoare - daca te grabesti, poti prinde chiar ofertele de Black Friday si e imposibil sa nu dai peste ceva care sa iti atraga atentia.

In functie de modalitatea in care prefer sa faci curatenie, poti achizitiona un aspirator cu sau fara sac, vertical, ori chiar un robot de aspirare. Acesta din urma are un pret putin mai ridicat ca restul, insa face toti banii: nu va mai fi necesar sa misti un deget, fiindca aparatul va aspira singur, chiar si in locurile mai putin accesibile. Robotul Samsung VR10M702HUW-GE, de exemplu, aspira si sub mobila foarte joasa si scaneaza spatiul, detectand si ocolind obstacolele. Daca iti mai spunem ca se ocupa si de colturile si marginile peretilor si ca isi calculeaza singur cel mai eficient traseu, probabil ca deja te gandesti sa il iei in calcul. Fa-ti un cadou de Craciun, meriti sa iti usurezi viata!

Fierul de calcat

Hainele spun despre tine mai mult decat crezi, asa ca este foarte important sa ai zilnic un aspect ingrijit. Pentru asta, e bine sa ai o masina de spalat care sa-si faca bine treaba, un detergent de calitate si un fier de calcat bun. Daca te intereseaza fiare de calcat la preturi mici sau statii de calcat la oferte excelente, tot la Altex gasesti cele mai bune variante, in special in aceasta perioada, cand Black Friday e in toi.

Te poti orienta catre un fier de calcat Philips EasySpeed Plus GC2142/40, pe care il gasesti la un pret foarte bun pentru functiile pe care le ofera: jet de abur ce patrunde adanc in tesatura pentru a indeparta usor cutele persistente, incalzire rapida si talpa antiaderenta, ce aluneca usor pe orice articol de imbracaminte. Tot in topul fiarelor de calcat care ofera rapiditate si calitate este si fierul de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9788E0, care combina aburul puternic si colectorul anticalcar pentru performanta de lunga durata, pentru a calca volume mari de haine, in cel mai scurt timp, cu rezultate perfecte.

Daca te intereseaza mai degraba statii de calcat cu aburi, alege statiile de calcat Philips, ce iti permit sa economisesti energie cu ajutorul modului ECO, care utilizeaza o cantitate redusa de abur, insa suficienta pentru a calca toate articolele vestimentare.

Televizorul

Cu siguranta vrei ca seara sa te poti tolani in fata televizorului din casa noua la un film, o emisiune sau un meci. Black Friday e cel mai bun moment sa achizitionezi un televizor nou la pret mult mai mic ca in restul anului. Daca vrei sa faci o mica investitie pentru care iti vei multumi pe termen lung, cumpara un smart tv, pe care il vei putea folosi nu doar pentru a urmari programele preferate, ci si pentru a asculta muzica, a te juca jocuri sau a vizualiza poze si filme din calculator.

Ca sugestie, arunca un ochi la Hitachi 49HK6000, un LED Smart Ultra HD 4K pe care il gasesti la Altex in promotie la un pret foarte bun.

Expresorul

Pentru dimineti pline de zambet si energie, ai nevoie de o cafea fierbinte si gustoasa. Un expresor este solutia cea mai buna, pentru ca iti ofera bauturi delicioase la o simpla apasare de buton. Alege intre un expresor automat, manual sau unul cu capsule.

Expresorul automat PHILIPS HD8827/12 Seria 3000, cu sistem clasic de spumare a laptelui, are in prezent o reducere considerabila pe site-ul Altex, asa ca profita si pune-l in cos, te vei felicita atunci cand vei savura bautura obtinuta.

Caloriferul electric

L-am adaugat in top special pentru ca in sezonul rece se poate dovedi cel mai bun prieten al unei case nou noute. Daca nu stii cat de bine functioneaza incalzirea in locuinta in care tocmai te-ai mutat si nu vrei sa ai surprize neplacute, un calorifer electric te poate ajuta sa treci peste orice noapte geroasa de iarna. In plus, este usor de instalat si nu vei avea nicio bataie de cap cu el.

Evident, in afara de aceste obiecte vei avea neaparat nevoie de o bucatarie si o baie bine utilate, cu frigider, aragaz si cuptor, masina de spalat rufe si eventual masina de spalat vase. Cu siguranta pe acelea le-ai pus primele pe lista, insa daca nu le-ai cumparat deja, nu lasa Black Friday sa treaca pe langa tine.

Sursa: ALTEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!