Top 3 electronice care nu trebuie sa-ti lipseasca din living

in Diverse

Asa cum putem observa de fiecare data cand deschidem o revista de design interior sau intram intr-un magazin de mobila, locuintele romanilor au inceput in ultimii ani sa arate tot mai modern si sa fie din ce in ce mai bine dotate, avand toata aparatura necesara unei vieti frumoase si usoare.

Electronice living

Sursa foto: shutterstock.com

Fie ca urmeaza sa te muti, fie ca ti-ai amenajat deja casa si te gandesti doar sa mai adaugi ceea ce iti lipseste, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante produse care ar trebui sa faca parte din mobila livingului tau, astfel incat sa te bucuri de toate avantajele tehnologiei.

Televizorul - sursa de relaxare si de a fi la curent cu stirile si evenimentele

Exista si persoane care prefera sa se lipseasca de el, insa e pacat sa nu ai la indemana un device care sa te ajute in acelasi timp sa te relaxezi, sa te informezi si sa te joci. Bineinteles, plasarea sa in casa depinde de preferintele tale: poti sa il asezi in dormitor, in living sau chiar sa ai un televizor in fiecare camera. Daca vrei sa nu iti distraga nimic atentia inainte de culcare, alege ca locul televizorului sa fie in sufragerie.

De Black Friday vei gasi cu siguranta televizoare online la preturi mai mult decat avantajoase, asa ca acesta poate fi cel mai bun moment sa iti echipezi casa cu un astfel de aparat. Altex iti ofera super promotii la tipuri variate de televizoare, in functie de preferinte si de bugetul de care dispui. Poti alege un model cu ecran plat sau unul cu ecran curbat, poti merge pe varianta de rezolutie Full HD, High Definition sau Ultra HD si ai posibilitatea sa alegi un televizor clasic sau un Smart TV.

La finalul zilei vei gasi in televizor o sursa de relaxare si de divertisment, dar si un prieten de nadejde, care iti inregistreaza programele preferate, iti permite sa vezi mai multe posturi in acelasi timp si te ajuta sa evadezi oricand intr-o lume plina de culoare si spectacol.

Sistemul audio - completeaza experienta video cu una audio de exceptie

Pe langa calitatea imaginii, sunetul reprezinta un alt aspect important atunci cand vizionezi o emisiune. De asemenea, daca iti place sa asculti muzica sau sa organizezi petreceri, ai nevoie de un device care sa imbunatateasca zona de audio si sa iti ofere atat volum, cat si claritate maxima.

In functie de aspectul livingului, de spatiu si de modul in care te vei folosi de sistemele audio, te poti orienta catre diverse variante: daca te pasioneaza filmele si iti doresti sa traiesti din plin experienta de pe micile ecrane, opteaza pentru un Sound Bar sau un sistem Home Cinema. Prietenii abia vor astepta sa ii inviti la un meci sau la un film, iar tu te vei relaxa de fiecare data cand te vei aseza in fata televizorului si te vei simti mai ceva ca la cinematograf.

Daca vrei sa poti conecta orice device - telefonul, televizorul sau chiar laptopul - la sistemul tau audio si sa ai parte de mobilitate, scapand de cabluri inestetice, iti recomandam sa te orientezi catre boxele portabile.

Centrala smart - asistentul locuintei tale

Centralele inteligente sunt aparate inovatoare si foarte usor de folosit, care permit comunicarea cu senzorii si device-urile din locuinta ta. Instalarea este foarte usoara, iar controlul se realizeaza chiar si de la distanta, cu ajutorul propriului smartphone.

De ce ai nevoie de un smart kit? Pentru ca vei controla fara probleme si fara efort incalzirea casei tale, aerul conditionat, prizele si, daca ai curte, chiar si aspersoarele din gradina. Vei putea inchide ferestrele de la distanta si vei avea chiar posibilitatea de a monitoriza siguranta casei prin senzorii de miscare.

In plus, prin acest device ai posibilitatea sa monitorizezi coordonatele membrilor familiei, astfel incat sa stii mereu unde se afla copiii tai, chiar daca nu esti alaturi de ei. Siguranta casei tale e esentiala, la fel si usurinta de a controla fiecare device, iar in ziua de azi poti face toate astea la fel de usor cum ai trimite un sms.

La cele trei tipuri de aparate despre care ti-am povestit mai sus am mai adauga si un sistem de gaming - cum ar fi un playstation - care va reprezenta cu siguranta un prilej de a te distra si de a te detensiona dupa o zi de munca sau in weekend. Nici macar nu ai nevoie sa cumperi altceva in afara de playstation si jocuri, pentru ca vei putea folosi ca monitor propriul televizor sau calculatorul.

Nu uita ca Altex este in plin Black Friday, ceea ce inseamna ca vei gasi produsele de mai sus, dar si multe altele, la super oferte de pret. Profita acum si asigura-te ca ai o casa frumoasa, confortabila si echipata cu aparate care sa iti usureze si sa iti infrumuse?eze fiecare zi.

Sursa: ALTEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!