Prinde reducerile de Black Friday la electrocasnice de bucatarie!

in Recomandari

Alegerea electrocasnicelor potrivite pentru bucatarie reprezinta un prim pas in personalizarea ei. De la alegerea unui frigider care sa-ti pastreze mancarea proaspata pana la alegerea unei masini de spalat vase care sa usureze curatarea vaselor, trebuie sa vezi in electrocasnice un aliat in pregatirea celor mai sanatoase si gustoase retete pentru familia ta. Ideal ar fi ca in decizia privind electrocasnicele sa ai in vedere functiile acestora si cat de mult te pot ajuta in bucatarie.

In primul rand hai sa vedem care sunt criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere cand iti alegi electrocasnicele. Marimea bucatariei tale este cea mai importanta deoarece trebuie sa te gandesti ce spatiu esti dispus sa aloci pentru fiecare dintre electrocasnice.

Stilul de viata si obiceiurile alimentare ale familiei tale vor influenta alegerea electrocasnicelor tale. Astfel ca un al doilea criteriu pe care sa-l iei in considerare sunt caracteristicile. De exemplu, daca sunteti adeptii legumelor si fructelor proaspete, atunci un frigider cu functii de pastrare a prospetimii alimentelor si cu sertare incapatoare este ideal pentru bucataria ta. Daca iti place foarte mult sa gatesti, un cuptor electric incorporabil cu functii multiple de gatit si curatat te va ajuta sa pregatesti retetele preferate si sa scutesti timp.

Daca vrei ca facturile la lumina sa fie mai scazute, trebuie sa te orientezi catre electrocasnice dintr-o clasa energetica superioara, care sa te ajute sa economisesti. Nu in ultimul rand, designul si culoarea electrocasnicelor tale sunt foarte importante. Astfel trebuie sa te gandesti la ce materiale ar fi mai prietenoase pentru copiii tai, ce materiale sunt mai durabile, care iti permit sa le cureti mai usor sau ce stil se potriveste locuintei tale.

Pe langa criteriile de mai sus, foarte important este si bugetul. Astfel ca luna aceasta, Black Friday-ul la Altex vine cu reduceri la sute de produse si oferte de neratat care iti vor usura decizia.

Reduceri electrocasnice bucatarie Black Friday

Sursa foto: shutterstock.com

Aparatele frigorifice - tipuri si caracteristici

Aparatele frigorifice fac parte din categoria celor mai comune electrocasnice. Fie ca vorbim de un frigider cu functii de baza sau unul modern, toata lumea are nevoie de unul pentru a-si pastra alimentele proaspete sau congelate. Ai in vedere marimea si functiile cand optezi pentru unul.

Pe piata exista mai multe tipuri de aparate frigorifice. Cel mai des intalnit este frigiderul, care are o infatisare simpla, un minicongelator sus si un frigider jos. Este cel mai prietenos ca buget si totodata sunt prezente in forme si dimensiuni variate, ceea ce-l va face usor de utilizat si integrat in bucataria ta. In aceasta categorie Altex iti recomanda ca de Black Friday sa ai in vedere:

  • Frigider cu 2 usi CANDY CDD 2145 E, 204 l, 143 cm, A+
  • Frigider cu 2 usi ARCTIC AND266+, 253 l, 151 cm, A+
  • Frigider cu 2 usi GORENJE RF4161AW, 262 l, 162.1 cm, A+
  • Frigider cu 2 usi BEKO RDNE505E30ZXB, 450 l, 185 cm, A++

Combinele frigorifice se diferentiaza de frigidere prin pozitionarea congelatorului in partea de jos, facilitand astfel accesul spre produse.

  • Combina frigorifica LG GBB60MCPFS, 343 l, 201 cm, A+++, negru
  • Combina frigorifica GORENJE RK4171ANW, 273 l, 176 cm, A+, alb
  • Combina frigorifica GORENJE RK621PW4, 353 l, 200 cm, A+, alb
  • Combina frigorifica SAMSUNG RB33J3030SA/EF, 328 l, 185 cm, A+, gri

Pe langa acestea, daca esti dispus sa aloci un buget mai mare ai la dispozitie variantele side-by-side (cu 2 usi, mai incapatoare) si aparatele frigorifice incorporabile, care iti vor pune la dispozitie un spatiu de depozitare mai mare, dar si functii variate.

Masinile de spalat vase

Principala functie a masinii de spalat vase este cea de curatare a veselei, insa inainte de a o achizitiona trebuie sa mai ai in vedere cateva lucruri: timpul de spalare, nivelul zgomotului, designul, pretul sau functiile.

In momentul de fata Altex, iti pune la dispozitie 3 tipuri de masini de spalat:

  • Independente - acestea pot fi localizate independent de mobilier.
  • Incorporabile - se potrivesc in orice colt al bucatariei tale, au cele mai bune functii si preturi pentru ceea ce ofera. Acestea au butoanele deasupra usii de control si au un design placut, modern de alb sau negru.
  • Compacte - sunt asemanatoare celor incorporabile, cea mai mare diferenta fiind marimea. Sunt potrivite pentru bucatariile mici cu 2 sau 3 persoane.

Recomandari:

  • Masina de spalat vase Beko DFN26420W, 14 seturi, 6 programe, A++, alb
  • Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston HFO3T222WG, 14 seturi, 60 cm, A++, alb

Masina de gatit

In aceasta categorie ai mai multe alegeri. In functie de designul bucatariei tale sau de dimensiunea acesteia ai mai multe optiuni: traditionalul aragaz, cuptorul electric sau plita (pe gaz si electrica).

Astfel, in magazine vei gasi aragaze pe gaz sau electric, cu 4 arzatoare, lucru care difera la plite. La plite ai mai multe variante in functie de buget si de dotarile dorite: plita pe gaz, plita electrica, plita electrica vitro-ceramica sau plita electrica cu inductie. Daca optezi pentru o plita electrica, o poti asorta cu un cuptor incorporabil care se va integra foarte bine in bucatarie. La fel ca plitele, cuptoarele incorporabile vin cu functii de curatare, incalzire adaptata retetelor tale. Cel mai intalnit este cuptorul electric incorporabil , care poate fi dotat cu numeroase functii de curatare (abur, catalitica sau pirolitica), dintr-o clasa de eficienta energetica care sa te avantajeze si cu un design si culoare pe placul tau.

Recomandari:

  • Plita incorporabila ARCTIC ARBG64125SX, pe gaz, 4 zone de gatit, inox
  • Cuptor incorporabil ARCTIC AROIM22500X, electric, 71l, A, inox
  • Plita incorporabila ELECTROLUX KGS6436SX, gaz, 4 arzatoare, inox
  • Cuptor incorporabil ELECTROLUX EOC5654AOX, Plus Steam, gatire cu aburi, 72l, A+, 2750W, inox tratat antiamprenta

Nu uita sa-ti asortezi aragazul sau plita si cuptorul cu o hota. Ai la dispozitie 3 tipuri de hote: decorativa, incorporabila sau traditionala.

Recomandari:

  • Hota telescopica GORENJE DF6116E, 390 m3/h, 2 motoare, 60cm, inox
  • Hota CATA TF6600 DURALUM, 1 motor, 645m3/h, 240W, inox

Daca doresti mai multe informatii despre cum sa-ti alegi produsele potrivite pentru o bucatarie moderna si echipata parcuge articolul acesta Echipeaza-ti bucataria cu electrocasnice de la Altex.

Black Friday-ul asta ai sute de oferte la produsele preferate. Pregateste-ti lista cu electrocasnicele necesare in bucatarie si profita de preturile speciale din aceasta perioada. In perioada Black Friday te aintra atat online cat si in magazine ca sa gasesti electrocasnicele care-ti trebuie.

Ai posibilitatea de a le testa, de a compara si a-ti clarifica nelamuririle referitoare la produsele pe care le doresti.

Sursa: ALTEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!