Cum sa identifici bateria termostata ideala pentru orice baie

in Ghid Practic Casa

Putem gasi o gama larga de baterii pentru baie in functie de orice criteriu este mai important pentru fiecare. Siguranta totusi, ar trebui sa primeze in fata oricarui alt aspect mai ales daca aveti o familie numeroasa.

Un dus revigorant, o baie relaxanta, spalarea pe dinti intr-o dimineata tarzie, toate se pot realiza in deplin confort si armonie cu o baterie termostatata care se adapteaza la orice situatie. Trebuie numai sa stiti sa le alegeti.

baterie termostatata

Care sunt avantajele bateriilor cu termostat?

Pe langa bateriile cu monocomanda sau dubla comanda, exista si bateriile cu termostat care reprezinta o tehnologie relativ noua ce va permite reglarea temperaturii exact asa cum va este pe plac. Veti observa cu placere ca:

  • sunt prevazute cu doua manere, unul pentru a seta debitul si altul pentru a seta temperatura; este mai usor sa va simtiti relaxat cand aveti siguranta ca apa va porni mereu la aceeasi temperatura preferata, fara sa o setati iar si iar;
  • pot avea schimbator cada/dus; este avantajos sa aveti posibilitatea de a utiliza oricand doriti o functie sau alta;
  • cartusele sunt din materiale exceptionale care dureaza in timp; aveti siguranta ca bateria odata aleasa va deveni o problema doar in cateva zeci de ani;
  • temperatura se blocheaza in general la 38 de grade C, dar puteti opta si pentru baterii care urca temperatura pana la 43 de grade C;
  • riscul de accidentare al copiilor este eliminat; este cu adevarat linistitor sa fiti convins ca vor fi in siguranta copii dumneavoastra chiar si atunci cand nu puteti sa ii supravegheati;
  • sunt imbunatite cu tehnologie care limiteaza irosirea apei, adica seteaza debitul, nu permite refluxul sau se opreste cand se foloseste dusul; natura este importanta, cu totii stim asta, dar bugetul nostru de asemenea, de accea e perfect ca exista baterii care se ocupa de ambele aspecte;
  • designul este deosebit si elegant, cu un aspect ce poate intra cu usurinta in armonie cu celelalte elemente din baie.

Exista baterii pentru orice tip de instalatii sanitare, iar in privinta unei baterii pentru cada, trebuie sa luati in considerare pozitia cazii in interiorul baii dumneavoastra. Daca este o cada cu o pozitie clasica, lipita de perete, atunci puteti opta pentru o baterie cu model incastrat pentru un design minimalist sau pentru una cu montaj in perete.

Daca ati pozitionat cada ca o insula in baie, atunci va recomadam bateria cu fixare in pardoseala pentru un plus de stil. Oricare ar fi decizia dumneavoastra, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece bateriile beneficiaza de tehnologia Grohe care reduce timpul de instalare cu pana la 40% si o face mai usoara, poate chiar placuta.

Ingrijirea bateriei

Pentru a avea o baterie a carei aspect si calitate rezista in timp, trebuie sa va ocupati si de ingrijirea acesteia. Dar fiti atenti la substantele de curatare pentru ca pot face mai mult rau daca nu sunt potrivite pentru materialul din care este creata bateria.

Aeratorul, cu functia lui de a economisi apa cu pana la 50% ar trebui detartrat regulat, iar perlatorul (filtrul) curatat de urmele de calcar.

Foarte important in cazul bateriilor termostate este ca, macar o data pe saptamana sa actionati maneta de apa rece pentru a proteja mecanismul de functionare al sondei de temperatura si a asigura o durabilitate si mai mare bateriei.

Cautarea s-a incheiat

Magazinul electronic Baterii-lux.ro este specializat in exclusivitate pe marca de instalatii sanitare Grohe. Produsele sunt cu adevarat speciale si se remarca prin calitate, design, tehnologii inovatoare si durabilitate. Gama de aici este foarte variata, pretul este pe masura, dar veti realiza ca merita inca de la prima baie.

Grohe si-a dedicat ani intregi pentru studii si teste de durabilitate si rezistenta astfel incat clientii sai sa aiba experiente cu adevarat surprinzatoare, in care intreg controlul asupra apei se afla in mainile lor.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!