Vindem-ieftin.ro concept "smart and friendly"

in Recomandari

Gandul la constructia unei case sau o mica reamenajare ne face pe toti sa intram intr-o ridicata febra a planurilor si cumparaturilor. Incepe realizarea de schite- schite, de liste peste liste: buni meseriasi, materiale de calitate dar si un pret accesibil... O adevarata furtuna organizatorica.

Materiale constructii on-line

Dand search peste search ca, de ce sa nu recunoastem internetul ne este mai nou cel mai bun prieten, in aflarea celei mai bune solutii pentru renovarea casei i-am "intalnit" pe cei de la Casa de comenzi Vindem-ieftin.

Concept unic pe piata, acestia promit ca detin secretul in achizitionarea de materiale de constructii superior calitative la cel mai bun pret. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti necesarul tau de materiale pentru a gasi cea mai buna solutie personalizata. Ai astfel posibilitatea de a compara o oferta primita deja in depozite sau hypermarketuri cu oferta pe care o vor crea cei de la Casa de comenzi pentru tine.

Materiale constructii on-line

"Navigand" putin pe pagina Vindem-ieftin.ro am descoperit de ce s-au autointitulat "concept unic" si pe buna dreptate: broker online de materiale de constructii acestia lucreaza direct cu producatori renumiti avand astfel cele mai bune preturi. Printre acestia se numara: Weber, Fereastra ADF, Viking, Bilka, Blachotrapez, Isover, Ceresit, Rigips, Semmelrock, Sendone, Egger, Fakro, etc. Materialele sunt livrate direct din depozitele producatorilor consacrati in casele sau in santirele noastre, ale clientilor. Evitam astfel fuga din depozit in depozit dupa cele mai bune oferte iar cheltuielile de transport sunt inexistente. Fara stocuri, fara alti intermediari, inexistente sunt si cheltuielile de depozitare sau manipulare. Intr-un cuvant cumparam exact ceea ce avem nevoie si platim pretul corect fara niciun altfel de cost suplimentar nejustificat.

Vindem-ieftin.ro ne ofera toate materialele de constructii necesare intr-un singur "depozit" online ajutand astfel clientii sa economiseasca timp si bani.

M-a surpins sa descopar de altfel ca unica este si politica lor de recompensare a fidelitatii clientilor. La descarcarea produselor achizitionate sau la montarea acestora, clientii sunt rugati sa realizeze un clip video cu activitatea desfasurata in timpul manevrelor, insotit de feed-back-uri obiective. Dovada sta rubrica de "Recenzii video" de pe pagina Vindem-ieftin.ro sau de pe divizii: diviziadefier.ro, diviziadepavaje.rodiviziadepavaje.ro. In urma preluarii si ulterior prelucrarii clipurilor echipa Casa de comenzi recompenseaza receptivitatea clientilor printr-un bonus in bani contribuind astfel si mai mult la reducerea eventualelor "supra cheltuieli". Dupa cum am precizat mai sus acest tip de recompensa se bucura de exclusivitate, Vindem-ieftin.ro fiind singurul "depozit online" care face acest lucru.

Materiale constructii on-line

Prin aceste recenzii m-am convins de seriozitatea si profesionalismul firmei si de faptul ca este cea mai buna solutie pentru casa mea.

Am fost mai mult decat incantanta sa ajung la concluzia ca in colaborarea mea cu aceasta firma as avea doar de castigat: mi-as construi casa si cu banutii economisiti m-as putea gandi la o eventuala renovare daca si cand va fi necesara sau chiar o vacanta.

Sursa: vindem-ieftin.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!