Avantaje ale bateriilor moderne pentru baie

in Diverse

In ultimii ani, romanii au adoptat un nou stil de design interior pentru ca locuinta sa para mai spatioasa si sa redea un grad sporit de confort.

Baterii baie moderne

Sursa foto

Cum si baia este un spatiu important al casei noastre, tot mai multi optam pentru bai moderne, precum cele pe care le vedem in filme: spatioase, luxoase si cat mai luminose, mobilierul fiind o componenta importanta.

Odata cu accesul la informatie, aproape toti ne dorim aparate si dotari inteligente, cu ajutorul carora sa amortizam investitia, pentru a imbina confortul cu partea financiara.

Bateriile moderne pentru baie reprezinta o componenta esentiala din incapere, producatorii punand spre comercializare produse eco, proiectate sa economiseasca apa pentru protejarea mediului inconjurator, care sa aiba, totodata, un dresing modern, asortat, evident, cu chiuveta, cada sau cabina de dus folosite.

Este evident ca fiecare dintre noi tinem cont de mai multe aspecte atunci cand schimbam diverse bunuri. In cazul unei baterii pentru baie, este important sa fie cat mai durabila, sa aiba piese metalice, insa trebuie sa stim si foarte bine detaliile locului in care vrem sa o amplasam, spre exemplu daca o punem in perete, deasupra chiuvetei sau pe chiuveta, cati robineti etc.

Unele dintre cele mai cautate baterii de baie, in prezent, sunt cele care pornesc din perete, ocupand spatiu mic si redand un aspect deosebit incaperii.

Cum si acest domeniu a evoluat, producatorii prezinta o gama larga de modele de baterii de baie, cu diferite forme sau stiluri care sa indeplineasca toate cerintele.

Desi multi dintre noi nu dam importanta unor astfel de obiecte, bateria de baie poate fi un detaliu prin care baia ta sa transmita eleganta si stil.

Cand ne dam seama ca trebuie sa schimbam bacteria

Ca in cazul oricarui bun, dupa niste ani de folosire bateriile de baie se pot defecta. Aproape toti ne-am confruntat cu o presiune scazuta a apei din cauza uzurii bateriei sau scurgeri, ceea ce poate cauza rugina sau mici inundatii,

Exista varianta repararii bateriei dar si a inlocuirii ei. Cea mai buna varianta este inlocuirea avand in vedere ca este vorba despre un produs accesibil tuturor, pretul fiind dat de calitatea ei si de cat de moderna este. Costul unei baterii de baie este de cateva sute de lei, in functie de model. Este important de stiut ca cei mai multi producatori ofera garantie cativa ani, iar asa veti scapa de grija unor noi cheltuieli.

Tipuri de baterii de baie

Cele mai vechi tipuri de baterii sunt cele cu garnituri din cauciuc, iar cele mai noi cele care au garnituri din silicon. Cauciucul este afectat mai rapid de apa la temperatura ridicata, astfel fiind mai utile cele cu garnitura de silicon.

Modelele noi de baterii de baie se inchid pe baza unor placute ceramice, care la un moment dat se uzeaza insa pot fi schimbate, durata lor de viata fiind mai mare decat a celor din plastic.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!