Siguranta deplina utilizand un sistem detectie incendiu inteligent si eficient

in Recomandari

Situatiile de urgente, la ora actuala, nu mai reprezinta un subiect necunoscut sau neintalnit indiferent daca ne referim la sediul locului de munca sau la propria locuinta, insa, solutiile de combatere a acestor situatii nu au intarziat sa apara.

Sisteme detectie incendiu

Concret, protectia securitatii si integritatii resurselor umane in cadrul locului de munca, protectia si siguranta bunurilor de valoare sau a elementelor de proprietate personala cunoaste imbunatatiri majore si moduri automatizate de alerta, datorita utilizarii unui sistem detectie incediu eficient ce ne va avertiza, ne va evacua sau chiar va lua toate masurile pentru ca situatia sa nu ia amploare.

Pe langa sistemele de alertare a evenimentelor neprevazute se va tine cont si de etapa informarii concrete, prin training-uri de specialitate organizate in prealabil, destinate informarii partilor expuse, oferind siguranta si control din faza de panica si pana la evacuarea posibililor afectati si salvarea valorilor.

Compania Helinick s-a adaptat cerintelor pietei moderne si a nevoilor clientilor utilizand tehnologiile cele mai eficiente ale momentului, dar si cele mai inteligente inovatii pentru prevenirea inca din stadiul cel mai putin periculos a incendiilor, dupa perioade lungi de analiza, dezvoltare si testare pana si a celor mai nefericite scenarii, consolindandu-si astfel imaginea de lider de piata al momentului, punand la dispozitie un portofoliu cu peste 100.000 detectoare de incendiu, 200 sisteme de detectare a incendiului dar si un numar de peste 900 de sisteme de stingere, de la clasice la avansate.

O mana de ajutor la standarde inalte

Eficienta Helinick se resimte in controlul si supravegherea pana si a celor mai mici detalii, configurabile in mod personalizat pentru diferite actiuni, ca de exemplu, detectarea in functie de cresterea temperaturii si astfel pornirea ventilatiei sau activarea sistemelor si programelor preferentiale de combatere a incendiilor folosind presiuni si cantitati de apa diferite.

Solutiile sunt atent concepute pentru o notificare inteligenta si corecta, bazandu-se pe criterii multiple de detectare (detectare optica, detectare fum) si combinatii ale acestora pentru a evita o atentionare eronata.

Modalitatile dezvoltate de-a lungul timpului se impart dupa cum urmeaza:

  • Detectie prin bariere infrarosii a fumului intr-un mod liniar;
  • Detectie automatizata;
  • Detectie ultravioleta sau infrarosie a flacarii dar si detectia concomitenta a acestora;
  • Detectarea temperaturii intr-un mod liniar;
  • Detectarea eficiente si rapida prin aspiratie.

Astfel, impartirea ciclurilor de functionare si configurare a detectoarelor se realizeaza prin conceptul de bucla, variind de la 1 la 30 in functie de complexitatea si polivalenta sistemului si vom enumera cateva dintre protocoalele conectate si monitorizate:

  • Comunicarea imediata cu sursele alternative si alarmarea situatiei;
  • Sistem inteligent de adaptare a solutiei pentru evacuare eficienta;
  • Module destinate birourilor tinand cont si de modalitatile de evacuare a acestora;
  • Modul de urgenta activat manual;

Alegerea profesionista si sigura

Se tine cont de tipul locatiei si posibilitatilor de evacuare a acesteia, insa pentru parcurgerea rapida a acestei etape, echipa de experti Helinick va sta la dispozitie pentru consultanta de calitate, adaptare conform reglementarilor legale in functie de optiunile oferite dar si educarea in vedera unui comportament organizat al conservarii panicii.

De accea, nu se recomanda renuntarea la solutiile de pana acum ci utilizarea lor concomitenta pentru o acoperire mai buna si pentru cunoasterea corecta a tuturor modalitatilor.

Detaliile tehnice de specialitate ale unui sistem detectie incendiu, portofoliul clientilor si al produselor dar si noutatile cu care se diferentiaza de concurenta le gasiti aici

Sau la numarul de telefon: 0742 113 861

Sursa: helinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!