Pastreaza prospetimea in casa ta cu hote incorporabile de la Bricomix.ro

in Recomandari

Indiferent daca ai o bucatarie inchisa sau o bucatarie deschisa spre living, atunci cand gatesti, aromele mancarurilor pregatite se pot raspandi in toata casa, iar daca incaperile nu sunt aerisite corespunzator, atunci trebuie facut ceva in aceasta privinta.

Hote incorporabile bucatarie

Instalarea unei hote incorporabile te scapa de multimea de mirosuri care se acumuleaza in bucatarie in timpul gatitului, dar iti aduce mai multa relaxare atunci cand prepari retete delicioase pentru cei dragi.

Pastrarea aerului curat in casa este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii

Medicii recomanda aeririrea incaperilor in fiecare zi, de aceea bucataria ar trebui sa fie locul in care mirosurile neplacute sa nu fie prezente.

In timpul prepararii mancarurilor se degaja o multime de mirosuri insotite de doua tipuri de poluanti: aerosoli si vapori grasi care sunt rezultati in urma gatirii cu grasimi.

Fumul de tigara expirat intr-o incapere contine aerosoli care dispar in 14 ore. Mirosul mancarurilor, fumul si aburii patrund in imbracaminte si tesaturi, astfel ca sunt mai dificil de indepartat.

Alegerea unei hote potrivite iti aduce un plus de confort si absoarbe toate mirosurile lasand aerul curat si proaspat, astfel vei putea sa pregatesti o multime de retete delicioase pentru familia si prietenii tai fara ca acestia sa fie deranjati de miros.

Importanta instalarii unei hote in restaurante

Cand intri intr-un restaurant primul lucru pe care il remarci este mirosul, de aceea este preferabil ca aburul si mirosul puternic de mancare sa fie reduse pe cat mai mult posibil atat din bucatarie cat si din restaurant.

Folosirea unei hote in bucataria restaurantului este foarte eficienta, mai ales pe timpul verii cand bucatarii trebuie sa indure atat caldura rezultata prin gatit cat si temperatura exterioara, hota improspatand aerul in bucatatarie, eliminand pe timpul sezonului cald si caldura.

Cum alegi hota cea mai potrivita pentru tine?

Fie ca locuiesti intr-un apartament sau ai o bucatarie mare, este foarte placut sa ai cat mai mult spatiu disponibil, de aceea in ultimul timp majoritatea electrocasnicelor sunt incorporabile pentru a ocupa cat mai putin spatiu si pentru a se potrivi cat mai mult cu designul bucatariei.

Este important sa alegi hota in functie de dimensiunea bucatariei. Cumpara o hota care sa fie cu 10 cm mai lata decat aragazul sau plita de gatit, astfel incat toti aburii sa fie atrasi de aceasta in timp util inainte de a apuca sa se raspandeasca in incapere.

Alege o hota care sa aiba putere mare de absorbtie. Astfel, aerul din casa ta ramane la fel de proaspat.

Tipul de filtru de hota este foarte important. Acesta absoarbe aburul si grasimea impiedicand-o sa curga, filtrele se curata sau se inlocuiesc dupa o perioada de folosire.

Un alt criteriu important este nivelul de zgomot pe care il face hota in timpul functionarii. Este mult mai placut si mai relaxant sa gatesti in liniste.

Alege o hota care sa aiba un indice redus de zgomot.

Alege calitatea pentru bucataria ta cu Bricomix.ro

In magazinul online Bricomix.ro gasesti o gama varianta de hote incorporabile si o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine si familia ta.

Dar, in primul rand, alege calitatea intotdeauna ca sa te poti bucura de deliciul mancarurilor pregatite de tine, alaturi de cei dragi.

Date de contact

Poti alege chiar acum hote incorporabile la preturi avantajoase cu design modern din magazinul online https://www.bricomix.ro/

Iar pentru detalii despre comenzi si plati un reprezentant al magazinului iti sta la dispozitie la numarul de telefon: 0732 610 473

Sursa: bricomix.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!