Produse profesionale pentru lacuire lemn de la Color Magic

in Recomandari

Lemnul este un material natural usor de prelucrat care poate fi transformat in numeroase obiecte cu rol functional si decorativ utile omului.

Produse lacuire lemn

Intrucat acesta are nevoie de protectie impotriva daunatorilor naturali si factorilor de mediu, specialistii recomanda procesul de lacuire lemn cu produse de calitate fabricate de Sikkens.

Pentru a-si patra calitatile si aspectul estetic o perioada cat mai indelungata, compania Color Magic propune o gama completa de lacuri pentru lemn.

Acestea sunt create de catre producatorul olandez Sikkens si pot fi comandate prin intermediul magazinului online ColorMagic.ro

Metode de infrumusetare a lemnului

Utilizata inca din cele mai vechi timpuri pentru unelte, adaposturi, mobilier si diverse alte lucrari ingineresti, materia lemnoasa este o resursa naturala valoroasa care necesita o buna gestionare pe tot parcursul prelucrarii acesteia.v In ciuda calitatilor sale deosebite, lemnul se distruge foarte repede daca este expus unor actiuni fizice si biologice nefavorabile.

Astfel, aplicarea unor produse cu rol de protectie de infrumusetare devine obligatorie pentru orice tip si produs de lemn.

Lacul este unul dintre produsele special concepute pentru a proteja lemnul de apa, soare, agenti chimici, alcool, abraziune sau alte socuri mecanice.

Totodata, lacul accentueaza culoarea naturala a materiei lemnoase si ii confera un aspect mai placut.

Cu ajutorul produselor profesionale se pot obtine finisaje deosebite, fara costuri prea mari, asa cum se intampla in cazul produselor Sikkens.

Produse de ingrijire a lemnului cu traditie

Color Magic promoveaza produsele Sikkens, un brand cu o istorie de peste doua secole in domeniul fabricarii de lacuri si vopsele pentru lemn.

Odata aplicate, acestea creeaza un o pelicula neteda, stralucitoare si foarte rezistenta in timp.

Pe langa protectia de durata, aceste lacuri au urmatoarele proprietati:

  • Rezistenta sporita la uzura - Fiecare produs este destinat unei anumite suprafete din lemn, mai mult sau mai putin supusa uzurii.

    Astfel, in functie de nivelul de exploatare, aveti posibilitatea de a opta pentru varianta potrivita de lac, care nu permite mobilierului sau pardoselii sa prezinte urme de uzura;

  • Rezistenta la umiditate si raze UV - In cazul in care suprafata lemnoasa este expusa la soare si umiditate, exista produse cu o compozitie speciala, care datorita ingredientelor atent selectionate ofera lemnului rezistenta la factorii de mediu;
  • Mirosul - Procesul de lacuire lemn necesita produse diferite in functie de tipul lucrarii, care poate fi la interior sau exterior.

    Astfel, pentru suprafetele aflate in interiorul spatiilor de locuit se recomanda un lac pe baza de dispersie poliuretanica ce poate fi diluat cu apa, fara miros, iar pentru exterior, solutia ideala consta intr-un lac pe baza de rasini alchidice.

Color Magic - O gama variata de produse pentru lacuire lemn

Alegerea lacului potrivit depinde de tipul lemnului, precum si destinatia acestuia.

Pentru rezultate optime, suprafata destinata aplicarii trebuie sa fie lipsita de impuritati si cat mai uniforma.

Daca v-am atras atentia cu descrierea produselor Sikkens, va invitam in magazinul online de prezentare www.colormagic.ro de unde puteti mai multe detalii tehnice despre fiecare produs in parte.

Pentru informatii complete, va punem la dispozitie urmatoarele date de contact:

  • Bucuresti
    Telefon: 0722 650 145
    Telefon: 0724 336 280
    E-mail: office@colormagic.ro
  • Brasov
    Telefon: 0734 736 842
    Telefon: 0268 335 167
    E-mail: brasov@colormagic.ro

Sursa: colormagic.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!