Paseste cu incredere si siguranta pe treptele unei scari din sticla securizata

in Recomandari

Desi sticla a devenit un material din ce in ce mai folosit de designerii si arhitectii lumii, datorita transparentei si liniilor simple care contureaza un aspect minimalist, lumea accepta cu o oarecare reticenta acest lucru.

Scari sticla securizata

Sintagme precum scari de sticla disponibile aici sau pardoseala de sticla, par sa fie un paradox. Cu toate acestea, datorita sticlei securizate, aceste cuvinte devin echivalente cu "rezistenta" si "siguranta".

Inca din 1926, fabrica Securit lucreaza cu proiecte care au la baza prelucrarea sticlei, fiind una din cele mai vechi firme de acest tip din Bucuresti. Compania s-a remarcat prin utilizarea sticlei securizate, un tip de sticla ce detine proprietati importante pentru asigurarea confortului si sigurantei unei incaperi.

Care sunt proprietatile specifice sticlei securizate?

Acest tip de sticla este produs printr-un proces complex de incalzire a sticlei, la temperaturi care ating 650 de grade Celsius. In acest punct, suprafata este racita, realizandu-se o tensiune de compresie. Calitatea sticlei securizate este determinata de acest proces controlat de incalzire - racire.

De asemenea, se distinge prin rezistenta sporita la orice tip de soc: tensiuni termice sau sarcini mecanice. Cu toate acestea, in situatiile rare de spargere a sticlei, fragmentarea se realizeaza in bucati foarte mici si netaioase.

Care este aplicabilitatea sticlei securizate?

Fabrica Securit realizeaza numeroase aplicatii bazate pe sticla, ideale pentru a satisface cerintele celor mai exigenti clienti. Printre acestea amintim:

  • Fatade si vitrine magazine - Vitrine de magazine realizate de Securit pot fi vizualizate in cadrul magazinelor Mega Mall, Unirea Shopping City si Cocor;
  • Compartimentari si pereti de sticla - EximBank este una din companiile de renume care au apelat la serviciile de inalta calitate Securit pentru a realiza compartimentari interioare cu sticla securizata;
  • Geamuri si oglinzi - Datorita echipei Securit, Hotel Palace Sinaia, dar si Primaria Navodari sunt dotate cu oglinzi decorative si geamuri rezistente la orice tip de soc;
  • Balustrade si scari din sticla - Proiectul poate fi vazut la lifturile vitrate si balustradele scarilor rulante pentru Bneasa Shopping City si Cora Lujerului;
  • Cabine de dus;
  • Pardoseli de sticla.

Estetic atragator si rezistenta asigurata

In trecut, oamenii nu aveau incredere in utilizarea sticlei in proiectele de amploare de amenajare interioara datorita unei prejudecati: fragilitatea sticlei. Datorita sticlei securizate si numeroaselor sale proprietati, sticla a devenit unul din cele mai populare elemente in arhitectura si constructii, iar durabilitatea si rezistenta sa au devenit intontestabile.

vDe aceea, firma Securit realizeaza scari, pardoseli sau lifturi din sticla securizata, toate acestea asigurand protectia beneficiarilor si oferind o dimensiune estetica deosebita.

Scarile din sticla sunt un produs premium, specific locuintelor si spatiilor moderne, caracterizate prin linii fine si transparente. Acestea sunt foarte rezistente si usor de intretinut.

De asemenea, echipa Securit pune la dispozitia celor pasionati de proiecte indraznete posibilitatea de a alege un model de sticla colorata pentru a oferi un aspect deosebit spatiilor. Personalizarea scarilor reprezinta un element fundamental. De aceea, pe langa forme, tipuri de sticla, accesorii variate, montari diverse, sticla ofera un aer unic locuintei dumneavoastra.

Date de contact

Consulta website-ul de prezentare www.securitinternational.ro si ia legatura cu un reprezentant al companiei pentru ca proiectul tau sa devina realitate!

Telefon: 021 321 31 77

E-mail: office@securitinternational.ro

Adresa: Strada Agricultori, nr. 113, Sectorul 2, Bucuresti.

Sursa: securitinternational.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!