Casa mica fara etaj, cu 2 dormitoare si 2 bai, construita pe 61 mp - proiect si imagini

de Marcel Buciuman in Targuri si expozitii

Pentru cei cu resurse financiare limitate, care insa doresc sa-si construiasca o casa, prezentam in cele ce urmeza proiectul unei case mici cu suprafata construita de doar 61 de metri patrati.

O astfel de casa va avea nu doar un cost de construire si intretinere redus, dar poate fi construita si pe un lot de teren mic, chiar si de numai 150 de metri patrati, reducand deci si costul cu achizitia terenului. Desigur, un teren mai generos va va permite sa va amenajati o gradina si sa va bucurati cu adevarat de avantajele unei case.

Fatada casa mica fara etaj

Fatada principala

Chiar daca este atat de mica si este construita pe un singur nivel, casa dispune de doua dormitoare si doua bai, raspunzand nevoilor de confort ale unei familii de 3-4 persoane.

Intrarea in casa se face printr-o mica veranda de unde se ajunge direct in zona de zi, organizata ca un spatiu deschis, ceea ce o face sa para mai spatioasa. Prima portiune este alocata livingului in timp ce pe peretele opus a fost amenajata bucataria.

Intre cele doua spatii gasim locul de luat masa.

Bucataria, amenajata pe colt, comunica cu o mica terasa aflata in spatele casei, unde se poate lua masa afara in zilele cand vremea permite acest lucru.

Partea stanga a casei este dedicata dormitoarelor si bailor. Astfel, avem un dormitor cu pat matrimonial cu propria baie precum si un dormitor mai mic, deservit de o baie comuna. Cele doua bai sunt perfect simetrice, fiind dotate fiecare cu cate o cada si fiind amplasate intre dormitoare, oferind mai multa liniste si intimitate.

Set mobila pentru dormitor din lemn masiv Seby, alb

Mobila dormitor lemn masiv Seby, alb

La exterior, chiar daca casa este mica, nu au fost neglijate cateva elemente arhitecturale care sa-i imprime farmec si personalitate. Astfel, soclul casei este imbracat cu piatra decorativa iar in zona de acoperis au fost incluse ornamente din lemn.

Fatada casa mica fara etaj Exterior casa mica fara etaj

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

mobiler de gradina lemn masiv

Proiect casa mica pe un singur nivel

Proiect casa mica pe un singur nivel 1. vestibul
2. living
3. sufragerie
4. bucatarie
5. hol
6. dormitor matrimonial
7. baie
8. baie
9. dormitor
10. debara
11. terasa

Suprafata construita: 61 mp

Cost estimat la cheie: 30.000 - 35.000 euro

Sursa informatii si foto: pinoyhousedesigns.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!