Specialistii Helinick recomanda instalarea in spatiile comerciale sisteme antifurt magazin si numeroase alte gadgeturi electronice

in Recomandari

Marile centre comerciale impun implementarea anumitor sisteme de siguranta, organizare si coordonare a activitatii zilnice pentru crearea unui mediu in care se desfasoara comertul modern si sigur. Proiectarea acestor spatii comerciale de mari dimensiuni prevede existenta unor sisteme antifurt magazin pentru fiecare brand ce face parte din reteaua unui mall, showroom, magazin de desfacere etc.

Sisteme antifurt pentru magazine

Sistemele electronice antifurt - Modalitati eficiente pentru prevenirea furturilor din magazine

Utilizarea sistemelor antifurt magazin reprezinta o modalitate de a detecta, semnaliza si opri furturile din magazinele diverse: magazine de articole vestimentare si incaltaminte, lanturi de supermarket, librarii, magazine de telefonie mobila, electrice si electronice etc.

Avantajele implicate de instalarea sistemelor antifurt in cadrul magazinelor depasesc situatiile de prevenire furturi, reprezentand o modalitate de a culege informatii privind activitatile din magazin - clienti si personal - precum si diminuarea pierderilor cauzate de practicile gresite ale angajatilor sau deteriorarea si stricarea articolelor prezente in magazin de catre clienti.

Sistemele electronice antifurt implementate de Helinick, denumite si EAS, cuprind toata gama de tehnologii specifice, fiind suplimentate si completate de platforma software, integratoare de sisteme precum: controlul accesului si camere supraveghere video, numarator de persoane, sisteme antiefractie.

Acceseaza sistemele de antifurt marca Helinick si beneficiaza constant

Cel mai frecvent utilizate sisteme antifurt pentru produsele din magazine sunt alcatuite din urmatoarele elemente:

  • Elementele de protectie pentru produse - Acestea sunt sub forma unor etichete adezive, tag-uri din plastic, care sunt indepartate in momentul achizitiei, la casele de marcat;
  • Aparat pentru dezactivarea protectiei inserate in cutiile produselor - Aceste aparate sunt plasate la casele de marcat din incintele magazinelor;
  • Antene pentru detectare - Sunt elemente care se monteaza la toate iesirile din magazin. Acestea sunt sensibile la sesizarea produselor de pe care nu au fost inlaturate tag-urile de protectie.

Folosirea dezactivatorului este accesibila doar personalului calificat pentru a indeparta protectiile inserate in interiorul produselor la achizita acestora sau in momentul in care produsele trebuie sa fie scoase din magazin, cu alte motive: inlocuirea produselor, scoaterea lor de pe piata, retur etc.

Principalele tipuri de sisteme antifurt magazin utilizeaza diferite tehnologii, fiind selectat modelul care functioneaza cel mai bine in cadrul spatiului vizat:

  • Sisteme electro-magnetice - EM - Functionabile intre 10Hz si 1kHz;
  • Sisteme de identificare prin radio frecventa (RFID - Radio frequency identification);
  • Sisteme acusto-magnetice (AM) - Functionabile in jurul frecventei de 58Kz;
  • Sisteme radio frecventa (RF) - Functioneaza in jurul frecventei 8,2MHz.

Specialistii in securitate si comunicatii Helinick - Beneficiile sistemelor electronice antifurt

Avand ca prim rol protejarea bunurilor comercializate intr-un anumit punct comercial, reducerea pierderilor si siguranta angajatilor, sistemele antifurt asigura multiple alte avantaje pentru:

  • Efectuarea stocurilor intr-un mod mult mai facil si rapid;
  • Cresterea randamentului angajatilor etc.

Reducerea costurilor in ritmul alert de evolutie al acestui tip de comert este de asemenea un beneficiu apreciat.

La nivelul tehnic cel mai avansat, implementarea unor sisteme atifurt magazin inseamna corelarea si conectarea cu restul sistemele existente in respectivul spatiu: sistemul de supraveghere, control acces, numaratorul de persoane.

Toate acestea opereaza zilnic impreuna pentru furnizarea unor informatii relevante pentru evolutia activitatii:

  • Numaratorul de persoane - Genereaza date reale ale vizitatorilor zilnici, saptamanali, lunari si sunt utile pentru crearea unor rapoarte pertinente privind oscilatiile de vanzari in anumite perioade;
  • Camerele de supraveghere pot fi manevrate astfel incat sa poata fi vizualizate doar momentele cheie preluate cu ajutorul acestora, fara urmarirea sau cautarea in intreaga inregistrare.

Toate informatiile inregistrate si preluate de sistemele instalate sunt oferite prin acces prin Internet si pot fi accesate de persoanele avizate. Sistemele comercializate de compania Helinick prezinta urmatoarele caracteristici: accesibilitate prin browser web standard, monitorizarea sistem control acces si camere supraveghere, permitand controlul deplin al activitatilor desfasurate in magazin.

Date de contact

  • Telefon: 021.404.44.44 / 0745.394.665
  • Platforma online: www.helinick.ro
  • E-mail: office@helinick.ro
  • Adresa sediu Helinick: Str.Eraclie Arion, Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Sursa: helinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!