Administreaza cu succes compania ta cu un sistem pontaj electronic performant

in Recomandari

Daca in cazul afacerilor care au mai putin de 10 angajati, protectia si administrarea cladirii se poate realiza doar cu un sistem simplu de inchidere si supraveghere. Insa, pentru o companie cu angajati numerosi, un sistem de control acces este o solutie mai potrivita. Companiile care au drept scop principal siguranta bunurilor si a angajatilor sai trebuie sa tina cont de implementarea unei astfel de tehnologii, la care se poate conecta un sistem pontaj electronic modern, alaturi de alte sisteme de gestiune si control.

Sisteme pontaj electronic

Spre deosebire de cheile traditionale de metal, sistemul de pontaj electronic este mult mai performant si prezinta numeroase avantaje pentru organizarea si administrarea unei cladiri.

Care sunt avatajele sistemelor control acces si pontaj electronic?

  • Reducerea costurilor energetice si financiare - Sistemele de control acces pot fi integrate in infrastructura cladirilor, precum sistemele de iluminat sau de ventilatie;
  • Protectia lucrurilor de valoare - Sistemele de pontaj electronic pot identifica cu precizie cine a intrat sau a iesit din cladire in timpul (sau in afara) orelor de program. Cheile normale nu prezinta acest avantaj;
  • Evitarea confuziei intre angajati - Intr-o companie cu angajati care se schimba frecvent, managerii nu vor putea intotdeauna sa recunoasca fiecare anagajat al companiei.

    Sistemul de pontaj electronic vine in ajutorul acestora pentru a impiedica accesul in cladire al unor impostori si pentru a permite angajatilor autorizati sa intre in cladire;

  • Acces in multiple locatii - Pentru companiile care au mai multe sedii, un astfel de sistem este util deoarece ajuta angajatii sa mearga dintr-un loc in altul cu usurinta, fara a fi necesare detalii administrative suplimentare.

Scolile, spitalurile, cladirile municipale, campusurile facultatilor, cladirile cu apartamente, cluburile de relaxare, toate acestea sunt doar cateva din spatiile pentru care un sistem pontaj electronic este foarte util.

In astfel de cladiri, exista cazuri in care este necesar ca accesul public sa fie restrictionat in anumite locuri.

Posibilitatea de a configura accesul pe mai multe niveluri, in functie de necesitati, este benefica pentru orice companie care isi doreste sa stabileasca cine este autorizat sa intre intr-un anumit loc.

Un astfel de sistem este util in puncte importante, care necesita supraveghere, precum:

  • Cai de acces;
  • Locuri in care accesul este restrictionat;
  • Magazii si depozite.

Din ce este format un sistem de control acces?

  • Punct central de comanda;
  • Cititoare electromagnetice;
  • Mecanisme si dispozitive de blocare sau deblocare a usii;
  • Dispozitive de monitorizare (au rolul de a inregistra activitatea monitorizata intr-un calculator pentru a putea fi vizualizata ulterior).

Helinick, specialist in securitate electronica

Infiintata in 1991, compania Helinick este specializata in sisteme moderne de supraveghere si protectie electronica.

Aceasta foloseste tehnologie de ultima ora si o echipa devotata de ingineri, preocupati sa dezvolte sisteme precum: sisteme de detectie efractie, de control acces, de intrare, de pontaj, de televiziune cu circuit inchis, de detectie perimetrala.

Specialistii companiei Helinick proiecteaza si instaleaza astfel de sisteme, avand in vedere adaptarea lor in functie de situatie. Desi echipamentele au la baza o tehnologie performanta si complexa, se utilizeaza cu usurinta.

Date de contact

Pentru mai multe informatii acceseaza platforma online:

http://www.helinick.ro/ si contacteaza un reprezentant al companiei pentru a alege cel mai potrivit sistem de securitate electronica pentru compania ta.

Numar de contact: 0745 394 665

Sursa: helinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!