Milucon.ro - Lucrari profesionale de hidroizolatii acoperis terase

in Recomandari

Deoarece locuintele sunt expuse permanent actiunii apei pluviale si umiditatii, acestea trebuie protejate in mod corespunzator. Cea mai buna metoda de protectie impotriva infiltratiilor apei este reprezentata de lucrarile de hidroizolatii acoperis terasa dat fiind faptul ca partea superioara a cladirilor este principala componenta care intra in contact cu factorii de mediu.

Hidroizolatii acoperis terase

In acest sens, Milucon presteaza servicii de hidroizolatii la cele mai inalte standarde dedicate lucrarilor de calitate si protejeaza cladirile de la fundatie la acoperis de efectele negative ale apei.

Cat de importanta este hidroizolarea acoperisului?

Apa poate actiona asupra teraselor si acoperisurilor atat sub forma lichida, cat si sub forma de vapori, ce pot circula dintre interior spre exterior si invers.

Deoarece acoperisul este principala componenta a oricarei constructii care intra in contact direct cu agentii de mediu, impermeabilizarea acestuia devine o prioritate.

Aceasta operatiune se poate efectua atat pentru acoperisurile cu panta, cat si pentru cele de tip terasa.

Pentru a rezista la intemperii, lucrarile trebuie efectuate de catre specialisti cu experienta, cu materiale de foarte buna calitate, adaptate normelor actuale.

Materialele trebuie sa prezinte stabilitate la temperaturi ridicate/foarte scazute, impermeabilitate la apa provenita din precipitatii sau orice alta sursa, precum si rezistenta la raze UV, vant, ploi acide si alti factori de mediu.

Atunci cand este vorba despre o terasa cu rol de acoperis, discutam despre mai multe tipuri de terase, dupa cum urmeaza:

  • Terase circulabile;
  • Terase semicirculabile;
  • Terase verzi.
Pentru toate aceste trei categorii exista solutii de hidroizolare personalizate in functie de stratul suport, dimensiune si expertiza specialistilor.

Dintre toate, terasele verzi sunt mai complexe, intrucat acestea pot fi transformate in adevarate oaze de verdeata cu ajutorul unui sistem de hidroizolatie realizat corespunzator, unul sau mai multe straturi de pamant, un sistem de drenare a apei bine pus la punct si plante alese in functie de preferinte si climat.

Hidroizolatii acoperis terase - Investitii avantajoase pentru viitor

O casa fara protectie impotriva infiltratiilor de apa este supusa riscurilor de aparitie a mucegaiului si igrasiei, ale caror efecte nu pot fi eliminate, ci doar tinute sub control.

Aceste situatii genereaza cheltuieli suplimentare pentru combatere a efectelor negative ale infiltratiilor de apa in acoperis si subsoluri, dar si reparatii si reconditionari ale anumitor elemente de constructie afectate de umezeala si apa.

Altfel spus, aceste lucrari de hidroizolatii pentru terase si acoperisuri nu protejeaza doar locuinta, ci si pe cei care locuiesc in ea, oferindu-le un mediu sanatos, uscat si curat.

Materiale premium pentru lucrari de hidroizolatii acoperis terase

Milucon se afla in topul companiilor specializate in domeniul hidroizolatiilor si continua sa investeasca in metode si tehnici de impermeabilizare, precum si in formarea profesionala a personalului.

Toate materialele folosite sunt de inalta calitate, ceea ce asigura o durata lunga de viata, dar si costuri minime de intretinere a lucrarilor de hidroizolare.

Totodata, aceasta companie sustine inverzirea spatiilor urbane si executa proiecte de acoperisuri si terase verzi, indiferent ca este vorba despre cladiri noi sau imobile aflate in constructie.

Pentru detalii suplimentare despre serviciile oferite, accesati www.milucon.ro sau discutati cu reprezentantii Milucon la numarul de telefon 0766 419 049.

Sursa: Milucon.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!