Un ambient luminos si proaspat

in Decoratiuni

Cine oare nu adora zilele cand lumina arzatoare a soarelui inunda fiecare coltisor al casei si chemarea ademenitoare a unui sorbet de lamaie este pur si simplu irezistibila! Cu gandul la un decor fluid si luminos, designerii Barlinek au conceput un ambient ce are ca baza parchetul Lemon sorbet, din colectia Tastes of Life

Parchet Barlinek Senses

Photo: Barlinek - Colectia Tastes of Life, Lemon sorbet

Amenajarea porneste de la nevoia de spatiu si compartimentarea eficienta a acestuia, prin delimitari cu pereti de sticla, care sa nu incarce, ci dimpotriva, sa dea spatiului profunzime si sa-l mareasca optic. Este un decor tipic de mansarda sau de studio.

Acest tip de spatiu este destinatia ideala pentru un decor in linii scandinave, in care accentul se pune in primul rand pe texturi, confort si mai putin pe culoare. Baza pentru amenajare, podeaua este fluida prin cromatica deschisa si perpectiva creata de placile cu latime mare (207 mm), care ajuta la supradimensionarea spatiului. Desi este 100% din lemn, parchetul nu inspira nicio clipa senzatia de masivitate.

Parchet Barlinek Senses

Photo: Barlinek - Colectia Tastes of Life, Lemon sorbet

Un alt avantaj al parchetului in acest tip de amenajare, este faptul ca suprafata podelei nu concureaza cu extravaganta sau neobisnuitul unor elemente din decor, ci ajuta la extragerea caracterului neconventional al acestora. Le pune in evidenta prin contrast, cum este cazul unor fotolii de accent sau corpuri de iluminat. In acelasi timp, contribuie la integrarea armonioasa a mobilierului in nuante calde de lemn.

Chiar daca arata mai mult ca un spatiu de zi, in aceasta amenajare nu este nevoie de multe compromisuri. Secretul sta in alegerea unui mobilier versatil. Poate fi un living plin de oaspeti in timpul zilei, iar in timpul noptii, o canapea extensibila transforma spatiul intr-un dormitor confortabil.

Cateva accente cromatice, in acest ambient dominat de alb si negru, nu reprezinta un risc, dimpotriva, dau viata interiorului. Designerii Barlinek sugereaza accente de galben vibrant si auriu rafinat, care vor incanta privirea si cu siguranta vor descreti fruntea. Astfel, amenajarea capata un aer tineresc, plin de optimism, care transmite pofta de viata.

Mai multe detalii despre colectia Tastes of Life, inspiratie si idei pe site-ul Barlinek.

Parchet Barlinek Senses

Photo: Barlinek - Colectia Tastes of Life, Lemon sorbet

Sursa: Barlinek

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!