Originalitatea la moda

in Decoratiuni

Designul modern pune accent pe originalitate si naturalete. Respinge produsele contrafacute, falsificate sau imitatiile. Se revine la radacini si la materiile primare - lana, piele, piatra si mai ales lemn. Haideti sa profitam de acest trend, pentru ca lemnul in amenajarile interioare inseamna ceva mai mult decat un aspect in tendinte.

Parchet Barlinek Senses

Photo: Barlinek - Colectia Tastes of Life

Lemnul a insotit omenirea de secole si nu se prevede vreo schimbare in aceasta directie. Am descoperit de multa vreme ca naturaletea are multe calitati. De aceea, in majoritatea cazurilor, alegem pardoselile din lemn, care reprezinta fundamentul unui interior amenajat cu atentie.

Mai sanatos

Prin folosirea lemnului in amenajarile interioare se creeaza un microclimat specific, deoarece lemnul "respira" mereu, adica absoarbe umezeala in exces si o elibereaza atunci cand aerul devine prea uscat. Lemnul este si un excelent izolator fonic si electric, acumuleaza perfect caldura si este o solutie foarte buna pentru persoanele alergice. Toate aceste proprietati benefice pentru sanatate ale lemnului sunt doar inceputul calitatilor lui.

Universal

Pardoseala din lemn se potriveste oricarui stil de interior - clasic, modern, scandinav, country, glamour, industrial sau romantic. Este o baza temeinica si universala, care nu doar ca rezista la trecerea timpului, ci se adapteaza prin versatilitate abordarilor noastre schimbatoare despre amenajare. Putem modifica accesoriile, schimba mobila, vopsi peretii, iar pardoseala noastra din lemn se va potrivi cu fiecare capriciu sau idee.

Parchet Barlinek Senses

Photo: Barlinek - Colectia Tastes of Life

Tendinte

Pardoseala din lemn poate avea o culoare specifica lemnului. Aceasta poate fi cat mai neutra, frumoasa intr-un mod natural, cu noduri si inele vizibile. Dar daca vrem ceva mai mult, atunci putem opta pentru o podea colorata. Precum "Tastes of life" - cea mai noua colectie de parchet din lemn Barlinek, creata in colaborare cu 4 designeri de interior, care au identificat cele mai apreciate 16 nuante de lemn in tendintele actuale de amenajare. Culorile au fost obtinute printr-o tehnologie unica de dubla vopsire. Lemnul are o structura clara, obtinuta prin procesul de periere. Apoi structura a fost accentuata de chitul alb si delicat, pentru ca la final, intreaga placa sa fie acoperita cu gama de baituri selectionata. O astfel de pardoseala reprezinta imbinarea autenticitatii lemnului natural cu iscusinta designerilor.

Mai multe informatii privind colectia: http://colectii.barlinek.ro/

Sursa: Barlinek

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!