Camere supraveghere exterior - Echipamente functionale in conditii extreme

in Recomandari

Tot mai multi proprietari de case, institutii sau afaceri apeleaza la serviciile companiilor de securitate, mai ales cand vine vorba de monitorizarea spatiilor exterioare. E-Camere.ro este o platforma online de comercializare a unei game largi de camere supraveghere exterior de inalta calitate, la preturi accesibile.

Camere supraveghere exterior

Magazinul apartine companiei Polites Online Srl si promoveaza siguranta prin masuri tehnologice de ultima ora, implementate de catre specialisti cu experienta. Beneficiati astfel de calitate HD si detalii precise, dar si de posibilitatea de a accesa informatiile inregistrate in timp real.

Ce fel de camere video sunt necesare pentru exterior?

Camerele de exterior trebuie in primul rand sa functioneze in conditii climatice grele, fara sa le fie afectata eficienta. Pentru a fi protejate de umezeala, praf, caldura sau frig, camerele sunt fie capsulate din fabrica, fie montate in carcase de protectie speciale.

Astfel, acestea pot monitoriza curti, parcari auto, drumuri publice, cai de acces si alte perimetre protejate in conditii optime, fara intreruperi sau defectiuni neasteptate.

Un alt criteriu important este rezolutia si claritatea imaginilor oferite. Prin urmare, daca aveti nevoie de supraveghere pe distante de pana la 10 metri, camerele cu rezolutie HD de 1 MP sau 1.3 MP sunt ideale.

Pentru distante ce depasesc 20 de metri, exista camere de 3, 4 sau chiar 5 MP. Si desigur, pentru ca lumina slaba poate reprezenta o problema in identificarea anumitor detalii importante, optati pentru camere cu iluminator infrarosu si senzor de imagine. Astfel puteti obtne imagini de inalta calitate si pe timpul noptii.

Cand este permisa supravegherea video?

Legea din tara noastra permite instalarea unor camere de supraveghere exterior in urmatoarele situatii:

  • Supravegherea traficului rutier si identitifcarea unor eventuale incalcari de circulatie rutiera;
  • Prevenirea si combaterea infractiunilor de orice tip;
  • Protectia bunurilor, valorilor, persoanelor, imobilelor si imprejmuirilor aferente, precum si a instalatiilor si spatiilor de utilitate publica;
  • Realizarea si protejarea unor interese legitime fara a incalca drepturile altor persoane;
  • Exercitarea prerogativelor de autoritate publica in diverse scopuri.

Pentru a va asigura ca actionati in concordanta cu prevederile legislatiei romanesti, informati-va cu privire la drepturile dumneavoastra si cele ale vecinilor, angajatilor sau altor persoane ce pot fi afectate.

Recomandari utile E-Camere.ro - Ce trebuie sa stiti?

Pe langa rezolutie si infrarosu, trebuie sa alegeti o sursa de alimentare potrivita. Spre desoebire de camerele de interior, cele responsabile cu supravegherea ariilor exterioare au un consum mai mare, ceea ce implica folosirea unei surse de alimentare de incredere, dar si a unor resurse suplimentare.

De asemenea, pentru a putea stoca informatiile in siguranta, aveti nevoie de un hard disk potrivit, cu o capacitate adecvata, dar si o durata de viata mare.

Achizitioneaza camere supraveghere exterior prin E-Camere.ro!

Daca v-ati hotarat sa acordati o atentie sporita securitatii si protectiei familiei, cat si bunurilor personale, specialistii Polites Online va asteapta cu o gama variata de camere video destinate exteriorului.

Acestea dispun de o serie de functii inteligente, sunt rezistente, fiabile si va ofera confortul de care aveati nevoie.

Pentru comenzi online si informatii suplimentare, accesati website-ul: www.e-camere.ro

Date contact

Tel: 0767 390 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro

Tel: 0765 487 387

E-mail: suport@e-camere.ro

Sursa: e-camere.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!