E-camere.ro - Sisteme de camere supraveghere profesionale si accesorii video la cele mai inalte standarde

in Recomandari

Cand vine vorba despre siguranta, securitate si prevenirea anumitor riscuri, unii dintre noi inteleg importanta unor sisteme profesionale de supraveghere, altii prefera sa fie doar sceptici.

Pentru cei care isi doresc camere supraveghere profesionale si diverse accesorii video de inalta calitate, pentru cei care pun securitatea si siguranta personala, a familiei si a prietenilor pe primul plan, echipa E-camere.ro vine in ajutorul nostru prin comercializarea pentru echipamente profesionale si de calitate superioara, produse de cei mai apreciati producatori din domeniu.

Camere supraveghere

Despre E-camere.ro

Echipa E-camere.ro se adreseaza, in primul rand, persoanelor care constientizeaza beneficiile securitatii si sigurantei. Acelor persoane care prefera previnirea problemelor in defavoarea suportarii consecintelor neplacute, uneori prea mari sau costisitoare.

Din acest motiv, personalul E-camere.ro comercializeaza sisteme de camere supraveghere profesionale, dvr-uri si accesorii video la preturi mici si testeaza in permanenta echipamente noi in vederea gasirii unor solutii potrivite necesitatilor tuturor clientilor.

De ce sa apelezi la E-camere.ro?

Pentru ca, mai mult decat profesionalismul de care dau dovada cei din staff-ul E-camere.ro, avantajele pe care le constituie echipamentele profesionale ale acestei echipe sunt multiple:

  • Ofera garantie de pana la 3 ani pentru echipamentele de supraveghere video, camere supraveghere profesionale;
  • Transport gratuit pentru orice comanda de minim 499 lei cu ajutorul retelei Fan Courier;
  • Suport tehnic telefonic gratuit tuturor clientilor.

Produsele de pe website sunt clasificate in diverse categorii, in functie de sistemul preferat de clienti, iar astfel putem regasi urmatoarele tipuri de sisteme:

  • Sisteme HD-CVI
  • Sisteme HD-TVI
  • Sisteme AHD
  • Sisteme IP

De asemenea, sistemele de supraveghere sunt si ele clasificate in functie de rezolutie, producatori si canale, deci cu siguranta nevoile fiecaruia pot fi satisfacute de gama larga de produse pe care echipa e-camere o ofera clientilor.

Cele mai cunoscute branduri pe care le comercializeaza site-ul e-camere.ro sunt: Dahua, KMW, Navaio, CSD, e-Sol, Vidy, Mazi, Hikvision si altele, lista intreaga se poate regasi pe site, alegand categoria de camere supraveghere profesionale care ne intereseaza.

Pentru ca ne dorim sa stim exact ce fel de sistem de camere supraveghere video trebuie sa alegem in functie de nevoile pe care le avem, echipa e-camere a dezvoltat si un blog menit sa ghideze publicul si sa il sfatuiasca sa aleaga produsul potrivit. Mai exact, articole utile

pentru instalarea si utilizarea acestora, un fel de tutoriale.

E-camere.ro - Echipamente profesionale destinate sigurantei tale - Date de contact

E-camere.ro este un magazine online, creat pentru comercializarea de sisteme de supraveghere profesionale, operat de Polites Online SRL din Craiova.

Contactati echipa de vanzari E-camere la adresa de e-mail: vanzari@e-camere.ro sau la numarul de telefon: 0767 390 475.

Pentru orice detalii tehnice, contactati departamentul de Suport tehnic la adresa support@e-camere.ro sau la numarul de telefon: 0765 487 387.

Ii gasim si pe Facebook, unde putem gasi si review-uri din partea altor clienti si poze cu produsele de pe website.

De asemenea, pentru alte informatii suplimentare putem trimite un e-mail la adresa office@e-camere.ro sau putem merge la sediul lor, aflat pe Strada Petrache Poenaru, nr. 1 din Craiova, judetul Dolj.

Sursa: E-camere.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!