Cum sa aduci in caminul tau Culoarea anului 2017

in Decoratiuni

Dorinta de a avea un camin amenajat in conformitate cu ultimele tendinte poate fi usor de indeplinit prin adaugarea nuantei desemnate de Pantone ca fiind Culoarea anului 2017 - Greenery in ansamblul unei incaperi.

Inevitabil, cei mai multi dintre noi se vor gandi la o revopsire a peretilor, mai ales atunci cand ne dorim ca Greenery sa devina nuanta dominant. Mod in care vom schimba in totalitate aspectul camerelor. Insa revopsirea peretilor inseamna de cele mai multe ori un adevarat santier prelungit, prin care am trecut cu totii, si pe care nu ni-l dorim in mod special.

Pe de alta parte, un perete (sau mai multi) acoperit in totalitate cu aceasta nuanta cruda poate fi un decor interesant in zonele de birouri sau HORECA, insa ar putea fi prea rece pentru caminul unei familii.

Astfel, o alta varianta este sa utilizam Greenery doar ca accent, prin decorarea cu nuantele naturale pe care le putem gasi in numeroase modele de fototapet floral sau cu peisaje naturale. Aplicarea corespunzatoare a unui fototapet pe un perete va tine ocupat doar pentru cel mult o zi, deci modificarea aspectului unei camere se va realiza mai repede.

Aerul proaspat al unei gradini la inceput de primavara poate fi adus in caminul tau de o imagine revigoranta cu detalii fine si nuante pastel ale petalelor ce reliefeaza verdele racoros al intregului manunchi de lalele.

Fototapet lalele

Un aspect inedit al incaperii puteti sa obtineti cu imaginea unor crini pictati in acuarela, ale caror frunze vor completa decorarea cu accente dorite in nuanta indragita in acest an de designerii Pantone:

Fototapet crini pictati

Chiar daca nu veti aplica vopsea pe un perete, veti reusi sa-l acoperiti in culori naturale cu un peisaj idilic de pe malul lacului, in care verdele proaspat punctat cu floricele mov va indeamna la visare si serenitate.

Fototapet lac

Desi ne aflam abia in pragul primaverii, puteti incepe sa va pregatiti pentru perioada estivala utilizand un peisaj de pe tarmul oceanului, in care verdele crud se intrepatrunde cu nisipul alb si turcoazul relaxant al apelor marii, realizand o trecere subtila spre cerul azuriu cu norisori pufosi.

Fototapet ocean

Dar cum vara nu inseamna pentru toti doar relaxare pe o plaja insorita, exista si variante pentru iubitorii muntelui, care se pot rasfata in fiecare dimineata pe o pajiste lina asternuta langa un deal molcom:

Fototapet pajiste

Sau pot lua masa la baza masivilor stancosi din Alpii Dolomiti:

Fototapet munti

Un accent mult mai discret, cu dimensiuni mai reduse, puteti sa obtineti cu unele variante de fototapet pentru usa:

Fototapet mesteceni

De asemenea, daca in anii viitori veti dori o schimbare, va fi de ajuns doar sa schimbati fototapetul ales anul acesta cu un model care sa reflecte tendintele momentului.

Sursa: AA Design Interior

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!