Pardoseli PVC de la Milucon - Design deosebit, intretinere facila si confort sporit - Solutii moderne de amenajare interioara

in Constructii

Pardoseala nu trebuie sa fie doar aspectuoasa, ci si confortabila si rezistenta, mai ales daca este vorba despre o incapere supusa traficului intens. Daca va doriti o suprafata neteda, calda si deosebit de rezistenta la abraziune si murdarie, Milucon va intampina cu servicii de pardoseli PVC de cea mai buna calitate.

Pardoseli PVC

Acestea sunt din ce in ce mai intalnite in cabinete medicale, laboratoare, sali de asteptare, hale de productie etc., dar si in mediul rezidential, datorita naturii lor polivalente.

De ce pardoseli de PVC pentru amenajarea locuintelor? O scurta poveste a policlorurii de vinil

Policlorura de vinil, cunoscuta cel mai adesea sub denumirea de PVC, este unul dintre cele mai folosite tipuri de plastic (fiind clasat pe locul 2), datorita proprietatilor deosebite precum rezistenta la apa, foc, raze UV, substante chimice si alti factori.

Din acest material se obtin numeroase ambalaje, dar si pardoseli PVC ideale pentru amenajarea locuintelor, spatiilor publice sau chiar spatiilor industriale.

Pe langa avantajele estetice si functionale, PVC-ul mai are un beneficiu major: reciclarea.

Desi pana in anii 2000 se credea ca acest plastic nu poate fi reciclat, iata ca tehnologia ajuta la valorificarea policlorurii de vinil, protejand mediul si determinand scaderea preturilor acestui plastic.

Care sunt avantajele unei pardoseli PVC? Alege inteligent pentru casa si familia ta!

Nu este de mirare ca interiorul a numeroase cladiri sunt amenajate cu pardoseli PVC, dat fiind ca acest tip de pardoseala a cunoscut o ampla dezvoltarea in ultimii ani, oferind o calitate superioara comparativ cu solutiile clasice - parchetul, gresia, piatra naturala etc.

Covorul PVC are numeroase avantaje, pe care va invitam sa le descoperiti in continuare:

  • Rezistenta sporita la uzura, abraziune si murdarie;
  • Rezistenta la actiunea substantelor chimice (mai putin la soventi precum eterul sau cetonele);
  • Este antiderapant, antistatic si antibacterian (proprietati datorita carora se foloseste cu precadere in mediul alimentar, medical si educational);
  • Nu se pateaza si nu se zgarie;
  • Rezista traficului intens;
  • Se intretine si curata usor;
  • Se poate aplica pe sisteme de incalzire in pardoseala;
  • Disponibil intr-o gama variata de culori.

Dat fiind ca tendintele in materie de design interior se schimba, iar oamenii isi doresc spatii cat mai personalizate, gama variata de modele si culori ne face alegerea mai usoara.

Executie si montaj pardoseli PVC de calitate - Milucon, un partener de nadejde pentru amenajari cu stil

Asadar, gama de pardoseli PVC este destinata oricarui tip de spatiu sau incapere in care se doreste igiena, culoare si siguranta.

Pardoselile PVC sunt elastice, nu necesita rosturi sau alte imbinari, au o durata de viata lunga si un timp scurt de executie.

Milucon va sta la dispozitie cu informatii suplimentare si cu servicii la standarde europene, transformand orice incapere intr-un spatiu plin de culoare si personalitate.

Pentru mai multe detalii despre pardoseala PVC, accesati www.milucon.ro

Milucon.ro - Date de contact

Adresa: Str. Drumul Taberei 87A, Bucure?ti 61371

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

Sursa: Milucon.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!