Wienerberger lanseaza Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidarie fara termoizolatie suplimentara

in Constructii

  • Porotherm 36,5 TermoPlus, produs inovativ, realizat din materiale 100% naturale
  • Bloc ceramic cu vata minerala bazaltica
  • Performanta termica exceptionala: nu necesita sistem de termoizolatie suplimentar
  • Reduce timpul de executie a constructiei

Incepand cu luna iunie, sectorul materialelor de constructii din Romania poate utiliza noua solutie inovatoare de inalta calitate de la Wienerberger, Porotherm 36,5 TermoPlus - bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica. Zidaria realizata cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort in cladiri si locuinte avand cea mai buna performanta termica si prin mentinerea temperaturii optime in locuinta, indiferent de anotimp si in orice conditii.

Porotherm Termoplus 36,5

Intrucat produsul confera o transmitanta termica a zidariei de 0,21 W/mēK nu mai este nevoie de un sistem de termoizolatie suplimentar. Combinatia dintre argila arsa si vata minerala bazaltica asigura o temperatura optima si calitatea aerului in incapere. In plus, sistemul de zidarie realizat cu blocul ceramic slefuit Porotherm 36,5 TermoPlus Impreuna cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix sau mortarul in rost subtire, ajuta constructorii sa execute lucrarile mult mai rapid si la temperaturi scazute de pana la -5 grade Celsius.

Porotherm 36.5 TermoPlus este un produs inovator pentru constructii la cel mai Inalt nivel cu multiple avantaje:

  • Tehnologie de ultima generatie pentru realizarea zidariei ceramice
    Blocurile ceramice cu insertii de vata minerala bazaltica reprezinta o combinatie de materiale traditionale si tehnologii de ultima generatie, solutia finala fiind rezultatul experientei de peste 195 de inovatie al Wienerberger. Indeplinind cele mai exigente cerinte, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus permit un timp redus de executie si o zidarie curata si uscata care asigura caselor un climat sanatos si confortabil, pentru mai multe generatii.
  • Microclimat sanatos pentru locuinte, din caramida facuta cu materiale naturale
    Blocurile ceramice Porothern 36,5 TermoPlus sunt 100% naturale fiind realizate din argila si insertii de vata minerala, din roca vulcanica. Aceasta combinatie contribuie la calitatea aerului pentru o viata sanatoasa In locuinte fara mucegai.
  • Proprietati excelente de izolare acustica
    Sistemul de zidarie ceramica realizat cu Porotherm 36,5 TermoPlus are proprietati excelente de izolare fonica.
  • Protectie Impotriva focului
    Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus sunt Incadrate la cea mai buna clasa din punct de vedere al rezistentei impotriva focului, clasa A1.
  • Utilizare si la temperaturi scazute
    Folosirea spumei adezive Porotherm Profi DTYFIX permite executia zidariei mult mai rapid decat In mod traditional, astfel ca sistemul poate fi utilizat chiar si la temperaturi de pana la -5 grade C.

Despre grupul Wienerberger

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine patru unitati de productie la nivel local. Trei dintre acestea - fabricile de la Gura Ocnitei - Dambovita, Sibiu si Tritenii de Jos - Cluj - sunt cele mai moderne unitati de acest tip din tara, in timp ce cea de la Buzau, achizitionata in aprilie 2016, a intrat intr-un proces de modernizare. Wienerberger, cel mai mare producator global de caramizi, a intrat pe piata din Romania in anul 1998 si este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul productiei de materiale de constructii. Principalele produse sunt sistemele de zidarie ceramica Porotherm si Terca. Wienerberger AG detine pozitia de lider pe piata de tigla ceramica din Europa prin brandurile Koramic si Tondach, si este numarul unu pe piata de pavele de beton din Europa Centrala si de Est, prin brandul Semmelrock. Wienerberger AG este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme tevi prin companiile Pipelife, unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de tevi de plastic si Steinzeug Keramo, cel mai mare producator european de tevi ceramice.

Sursa: Wienerberger

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!