Huse pentru rochii de la Asined.ro - Pentru protejarea vestimentatiei

in Recomandari

Nu se intampla ca in fiecare zi sa aiba loc un eveniment si chiar daca ar fi asa atunci cu siguranta fiecare ar avea propria rochie. Totusi, daca este sa gandim in stil mai mare, magazinele, producatorii, designerii si toti cei care lucreaza in industria modei au nevoie de astfel de huse pentru rochii pentru a-si proteja creatiile vestimentare.

Confectii huse rochii

Asined Automotive este o companie producatoare de huse pentru rochii special create pentru industria modei

Pentru protejarea articolelor vestimentare si alte produse variate cu o utilitate la fel de mare pentru viata de zi cu zi, firma Asined dispune de tehnologii de fabricatie, performante si moderne. De ce ar trebui producatorii sa aleaga aceste huse pentru rochii? Ei bine, raspunsul nu este unul complicat intrucat Asined Automotive produce astfel de huse profesionale la o calitate exceptionala care pot fi personalizate cu logo-ul clientului sau chiar cu un text sau monograma.

Avantaje si beneficii huse pentru rochii fabricate de Asined.ro

Aceste huse ofera o protectie pe termen lung pentru piesele vestimentare asa cum sunt costumele barbatesti, rochii de mireasa, rochii de seara si altele. Caracteristicile principale ale huselor pentru protejarea articolelor vestimentare sunt urmatoarele:

  • Materialele utilizate in procesul de fabricatie este TNT, un tip de textila netesuta, fabricata din fibre sintetice de polipropilena;
  • Materialele permit o circulatie a aerului si au caracter hipo alergic si antistatic;
  • Husele sunt prevazute cu fermoar si gaica de prindere, manere laterale si multe altele care permit o manevrare usoara;
  • Modele si culori variate de huse pentru rochii in functie de preferintele dvs.

Aceste caracteristici nu sunt singurele dar sunt cele mai importante mai ales atunci cand vine vorba despre alegerea huselor pentru protejarea hainelor. Atat comerciantii cat si producatorii din industria modei utilizeaza cu succes astfel de huse intrucat ajuta foarte mult mai ales in cadrul procesului de livrare.

Personalul nostru cu experienta realizeaza husele respectand toate etapele procesului de productie, astfel incat rezultatele sunt de o calitate inalta. La cererea clientului materialele din care se realizeaza astfel de huse pentru rochii se pot modifica.

Asined Automotive solutia ta din fiecare zi pentru protejarea vestimentatiei

Atat personalizarea cat si procesul de productie al huselor pentru articole vestimentare sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si al echipamentelor si masinilor de inalta performanta. Modelele de huse pentru rochii sunt realizate dupa o serie de tipare prestabilite pe baza carora se confectioneaza si devin produse finite. Pentru a acoperi necesitatile unui magazin, de exemplu, producerea in serie se realizeaza pe masini speciale.

Asined.ro - Specialisti in huse pentru rochii fabricate in Romania

Pe site-ul nostru www.asined.ro veti putea vizualiza numeroase modele de huse pentru rochii disponibile si sa comandati utilizand formularul de pe pagina de Contact.

O alta modalitate este sa ne contactati prin telefon la unul dintre numerele: 021 316 27 85 sau 0722 411 446

Comenzile se pot transmite atat prin e-mail cat si prin fax. Comenzile ferme pentru aceste huse pentru rochii sunt realizate intr-un timp scurt ce corespunde cu complexitatea si numarul de huse pentru rochii comandate.

Sursa: Asined.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!