Tendintele designului de interior in 2017

in Decoratiuni

De mai bine de 11 ani Interior Store da tonul celor mai noi tendinte in designul de interior. An de an, vorbim despre finisaje, culori, patternuri si accente noi si actuale in amenajarea locuintei. Ce am ales pentru 2017? Haideti sa vedem...

Imagini amenajari bucatarii

Finisaje

Tapetul, frescele realizate manual si ceramica decorativa sunt doua dintre elementele cheie ale amenajarilor interioare in 2017.

Tapetul ramane si anul acesta in topul preferintelor. Tendintele generale pentru noul an sunt accentele florale, geometrice si accentele metalice.

Design interior 2017 - tapetul

Frescele moderne realizate manual sunt noutatea anului 2017. Cu o selectie uriasa de modele si patternuri, frescele moderne ofera solutii pentru toate stilurile de amenajare, si pentru toate incaperile locuintei fiind o solutie de efect chiar si pentru zonele de baie.

Design interior 2017 - frescele

Ceramica decorativa este de asemenea la mare cautare in noul an. Ideal de utilizat in toate zonele locuintei, cu o incalzire in pardoseala centralizata, placajele ceramice decorative sunt o alegere inspirata pentru orice locuinta.

Design interior 2017 - ceramica decorativa

Culori

Albastru - Culoarea Anului! Albastrul va fi de deparea culoarea anului 2017.

Tonurile de albastru prafuit sunt solutia ideala atat pentru finisarea peretilor, cat si pentru piesele de mobilier.

Design interior 2017 - culoarea albastru

Patternuri

Anul 2017 vine cu noutati importante la acest capitol. Patternurile florale si geometrice, multicolore sunt o alegere inspirata in noul an.

Design interior 2017 - patternuri

Stil

Ca de fiecare data, concluzia despre stil, este una clar definita: Stilul in trend este cel care ti se potriveste! Fiecare locuinta trebuie sa fie unica si personalizata pentru beneficiarii acesteia, sa devina locul in care te simti "acasa".

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!