Design scandinav intr-un superb apartament modern cu trei dormitoare

de Marcel Buciuman in Targuri si expozitii

Intrucat simplitatea si minimalismul stilului scandinav nu par sa atraga inca foarte multi designeri de interior si proprietari de locuinte de la noi, ne-am propus sa va prezentam un frumos apartament amenajat in mansarda unei cladiri din Stockholm, pentru a vedea cum cateva mici modificari pot aduce acest stil decorativ mai aproape de spiritul nostru latin, dornic de mai mult dinamism si culoare.

Design scandinav

Albul, culoarea clasica pentru pereti intr-un decor scandinav, ramane dominanat, insa designerul de interior a decis sa-l puncteze, intr-un mod artistic, cu pete de roz, portocaliu sau albastru. Nimic nu este insa strident, tonurile sunt pastelate, astfel ca spatiul castiga in sensibilitate fara a pierde nimic din eleganta.

Set mobila living Mona, lemn masiv, alb

Mobila living Mona, lemn masiv, alb

Grinzile aparente din lemn, un semineu, cateva obiecte de decor shabby-chic, ramele cu design clasic ale tablourilor si oglinzii, perdelele sau covoarele cu aceeasi cromatica vesela, sunt alte elemente care fac interiorul apartamentului mai cald si primitor.

Living design scandinav

Atmosfera este una armonioasa chiar daca piesele de mobilier cu design modern stau alaturi de obiecte de decor clasic sau, pe pereti, printurile moderne, abstracte se succed cu tablorile cu tematica clasica.

Detaliu apartament decor scandinav

Apartamentul are o forma dreptunghiulara, alungita, ceea ce a permis delimitarea clara a zonei de zi de cea de noapte.

Proiect apartament modern

Zona de zi este una deschisa si adaposteste o bucatarie moderna cu un mic bar, locul de luat masa si un living spatios si confortabil cu iesire spre o terasa.

Decor scandinav in bucatarie Design scandinav in bucatarie Decor scandinav in living Living design scandinav Living scandinav Birou apartament scandinav Design scandinav in sufragerie Terasa apartament scandinav

Set pliabil balcon masuta cu 2 scaune lemn masiv

Masuta cu 2 scaune pliabile lemn masiv

In partea opusa se afla zona de noapte compusa dintr-o baie si trei dormitoare. Avem un dormitor cu pat matrimonial, propria baie cu dus si acces spre un balcon.

Baie apartament design scandinav Dormitor matrimonial design scandinav Dormitor apartament scandinav Dormitor design scandinav

Foto: Per Jansson

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!