Maximizeaza rezultatele businessului imobiliar in 3 pasi!

in Targuri si expozitii

Incertitudinile in privinta creditarii ipotecare datorate intrarii in vigoare a legii darii in plata, terminarea plafonului pentru Prima Casa, nesiguranta legata de suplimentarea fondului de garantare si de continuarea a programului in 2017 creeaza un mediu incert din punct de vedere financiar pentru jucatorii din piata imobiliara & constructii.

A fi activ si eficient pe o astfel de piata aflata intr-o continua schimbare este extrem de solicitant, dar cu acesti trei pasi poti obtine rezultate la care visezi:

1. Fii prezent in locul potrivit la momentul potrivit!

Cel mai bun loc pentru a-ti maximiza rezultatele in businessul tau imobiliar este sa fii alaturi de principalele companii din real estate prezente la TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI.

TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg.

Continuand cei 11 ani de traditie, Targul National Imobiliar marcheaza trendurile in imobiliar si creeaza oportunitati de afaceri.

Evenimentul are loc in perioada 30 septembrie-2 octombrie intr-o locatie de exceptie- Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Grabeste-te sa-ti rezervi loc, deoarece mai sunt doar 12 standuri disponibile din totalul de 107. Contacteaza echipa organizatorica pentru rezervare!

2. Promoveaza-te pe cele mai bune canale de specialitate!

Este important ca publicul larg sa afle de compania si oferta ta chiar inainte de intalnirea fata in fata din cadrul expozitiei. Fiind recunoscut drept cel mai mediatizat eveniment de profil (click aici pentru a vizualiza mediatizarea evenimentului), TNI vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma UNICA de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor XXIII editii. Asa ca profita de cele peste 60 de canale de mediatizare ale Targului National Imobiliar TNI pentru a te face REMARCAT si oferta ta poate fi in lumina reflectoarelor. Imediat dupa rezervarea standului trimite echipei organizatorice materiale de promovare despre compania si oferta ta.

3. Fa-te remarcat! Arata-le tuturor cu ce esti DIFERIT!

Organizatorii TNI asigura o vizibilitate si o promovare de exceptie a expozitiei astfel incat aceasta sa se bucure de vizita persoanelor direct interesate de achizitiii in segmentul imobiliar, dar este de datoria ta ca expozant sa determini potentialul client sa paseasca de pe culoar chiar in standul tau. Deci un decor de stand atractiv si mai ales un personal profesionist si pregatit sa ofere toate informatiile de care are nevoie clientul pentru a lua o decizie sunt ESENTIALE.

Alege sa FII DIFERIT fata de concurenta! Creeaza promotii speciale valabile doar pe durata evenimentului ce fac si subiectul interviurilor acordate presei de specialitate in cadrul targului; ofera materiale promotionale interesante vizitatorilor si arata-le tuturor de ce OFERTA TA este cea mai buna alegere! Poate ca este vorba despre materialele de constructie speciale utilizate, de reducerea costurilor de intretinere, de zona linistita in care este amplasat imobilul, de aerul curat in care iti poti creste copiii, de designul unic si functional, sau de facilitatile pentru familiile cu copii. Analizeaza-ti la rece oferta, fa o comparatie cu cea a concurentei si scoate in evidenta beneficiile clientului!

Va invitam sa vizionati:

Targul National Imobiliar in imagini : click aici

Targul National Imobiliar – mediatizare: click aici

Organizator: BDOBC Business Center

TNI 30 septembrie- 2 octombrie, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 RON

Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO

Parteneri: SudRezidential.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest;

Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanta, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; DezvoltatorImobiliar.ro; Business 24; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

Detalii complete: http://www.targulnationalimobiliar.ro.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!