Parchet laminat alb: Ultima tendinta in materie de amenajari a locuintei in 2016

in Decoratiuni

Parchetul laminat este cea mai populara pardoseala pentru dormitor si sufragerie. Multe persoane aleg o podea din parchet laminat intrucat este usor de montat, se intretine foarte usor, nu se pateaza si nu necesita tratamente deosebite pentru intretinere. In plus, exista o paleta diversificata de decoruri pentru parchetul laminat, astfel ca se poti crea un design modern usor si rapid pentru casa ta.

Parchet laminat Tarkett

Fie ca optezi pentru o podea in varianta clasica sau pentru o varianta moderna, este foarte usor sa alegi modelul de parchet laminat care sa se potriveasca exact stilului dorit. La emenatwork.ro, gasesti cele mai bune oferte parchet laminat pentru a amenaja casa exact asa cum ai visat.

Alegerea culorilor pentru parchetul laminat

Culori parchet laminat Egger

Datorita compozitie sale, parchetul laminat ofera o paleta mare de decoruri: stejar, nuc, frasin, bambus, pin intr-o varianta mare de nuante. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa indraznesti si sa iti imaginezi cum va arata casa ta fara a mai fi conditionat ca nu gasesti modelul dorit.

Se recomanda ca in spatiile mici culoarea pardoselii sa fie deschisa pentru a contribui la crearea de spatiu mai mare. Si ar fi ideal ca parchetul sa fie asortat cu mobilierul, dar si cu accesoriile din camera respectiva. Totodata, rolul parchetului este de a scoate in evidenta personalitatea unica a incaperii si de a o desavarsi ca un tot unitar.

Parchet laminat Tarkett

Parchet laminat alb - trendul anului 2016 in amenajarea casei

Parchet laminat Egger

Indiferent ca vrei sa reamenajezi camera copilului, dormitorul sau sufrageria, fii in trend si alege parchetul laminat alb pentru casa ta! Usor de intretinut, practic si modern, parchetul laminat ofera o senzatie de confort si caminul tau devine mai primitor si mai spatios. In plus, acest parchet laminat este ideal pentru spatiile mici oferind impresia de spatiozitate datorita nuantei deschise.

Parchet laminat Tarkett

La eMenatwork, gasesti parchet laminat alb ieftin intr-o gama mare de modele: parchet laminat stejar albit, parchet laminat alb cu nuante de gri, parchet alb de 12 mm, parchet laminat stejar alb in varianta mata sau parchet laminat lucios.

Parchetul laminat este cea mai intalnita pardoseala pentru dormitor si sufragerie, dar si cea mai practica alegere pentru a-ti crea confortul dorit. Tu, ce tip de pardoseala te-ai gandit sa alegi pentru camerele din casa ta? Dar pentru baie si bucatarie?

Parchet laminat Tarkett

Despre eMenatwork.ro

Cu o experienta vasta in domeniul distributiei de materiale de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, magazinul online eMenatwork ofera peste 5000 de produse necesare in orice locuinta, de la instalatii de incalzire, obiecte sanitare, garduri sau plase de protectie, pana la usi interior, usi culisante, tapet, parchet, parchet laminat, parchet triplustratificat.

Sursa foto: Imagini realizate in aplicatiile producatorilor de parchet laminat Tarkett si Egger

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!