Ce poti castiga printr-un sistem de automatizare porti

in Ghid Practic Casa

In calitate de oameni avem innascuta dorinta sau, mai precis, nevoia de a proteja ce este al nostru. Mii de ani de evolutie sunt martorii incercarilor noastre de aparare astfel incat niciun rau sa nu ne afecteze pe noi, pe cei dragi sau bunurile noastre. Ori de cate ori suntem in pericol, acele mici alarme se declanseaza si ne trezim in fata celor doua optiuni: fie fugim, fie ramanem si luptam.

Automatizari pentru porti

Dar tehnologia moderna ne ofera o a treia alternativa: preventia. Putem proteja in mod eficient ceea ce este al nostru pur si simplu print-o buna utilizare a instrumentelor pe care epoca moderna le pune la dispozitie.

Automatizarile pentru porti au fost in ultimele doua decenii alaturi de noi si, asemenea noua, au evoluat, sunt rapide si capabile sa pazeasca necontenit casele si birourile noastre ca niste santinele de neinvins. Actioneaza ca si servitori credinciosi, fara niciun drept de apel - este ceea ce au fost construite sa faca.

Cererea pentru sisteme fiabile si eficiente de siguranta se afla intr-o continua crestere. Automatizarile pentru porti, spre exemplu, sunt unele dintre cele mai cautate produse atat pentru unitatile rezidentiale cat si comerciale, pur si simplu pentru ca ofera solutii eficiente la multe probleme.

Avantajele oferite de portile accesorizate cu automatizari sunt multiple si ne vom uita acum la unele dintre ele.

1. Confortabile si mult mai sigure

Pentru o persoana cu probleme in zona regiunii lombare, rutina zilnica de a iesi din masina pentru a deschide poarta poate fi extrem de periculoasa din perspectiva sigurantei personale. Exista multe alte cazuri de persoane care au fost atacate in timp ce coborau din masina pentru a deschide portile proprietatii.

2. Convenabile

Portile actionate manual, care necesita sa fie blocate si deblocate fizic, sunt foarte incomode si consumatoare de timp. O poarta automata, pe de alta parte, poate fi usor de deschis si inchis doar cu apasarea unui buton fara a fi nevoie sa coborati din autovehicul, motorul portii face totul. Acest lucru este util mai ales cand vremea este nefavorabila, ploua, ninge sau pur si simplu nu vreti sa parasiti confortul oferit de aerul conditonat al masinii atunci cand soarele straluceste puternic.

3. Accesul neautorizat

Portile automate actioneaza ca o bariera pentru a pastra vizitatorii nedoriti departe de proprietate, fiind prima linie de aparare. Descurajeaza infractorii si impiedica accesul neautorizat, intrusii vor gandi de doua ori inainte de a actiona.

Pentru cei care au copii, o poarta este esentiala. Pe masura ce copiii in mod natural sunt curiosi si le place sa hoinareasca in jur, s-ar putea ivi unele probleme in cazul in care parasesc accidental locatia.

O poarta automata poate fi mentinuta cu usurinta inchisa, impiedicandu-i pe cei mici sa rataceasca departe de proprietate.

4. Creste valoarea proprietatii

Adauga un plus aspectului general si un anumit nivel de sofisticare, puteti fi siguri ca introducerea unui sistem de automatizare pentru porti va creste valoarea proprietatii. Din punctul de vedere al unui investitor, o poarta automata este un castig, deoarece noii proprietari nu vor trebui sa-si faca griji cu privire la siguranta si securitatea proprietatii, ceea ce face tranzactia de inchiriere sau vanzare mult mai rapida.

5. Siguranta in exploatare

Sistemele de siguranta au caracteristici inovatoare, cum ar fi celulele fotoelectrice care sunt montate pe stalpii portilor de acces in curte. In cazul in care conexiunea dintre cei doi senzori este intrerupta portile se opresc automat. In acest fel un posibil accident este eliminat, membrii familiei sunt in siguranta, iar autovehiculele raman in perfecta stare.

Cu siguranta, sistemele automate pentru porti rezolva multe probleme legate de proprietati, indiferent daca acestea sunt unitati rezidentiale sau comerciale si ofera multe beneficii. Exista multe optiuni disponibile pe piata in aceste zile, cheia este in a gasi sistemul care se potriveste cel mai bine pentru proprietatea ta.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!