Cleaning Show - singura expozitie de curatenie profesionala din Romania are loc in martie la Romexpo

in Targuri si expozitii

Fiind in esenta un anotimp destinat noului si curateniei, primavara aceasta vine cu o noua editie a Cleaning Show - Expozitie de curatenie profesionala. Intre 9 si 12 martie in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, profesionistii din industria curateniei isi dau intalnire pentru 4 zile in care vor fi prezentate servicii si produse pentru majoritatea zonelor de activitate.

 

 

Cleaning Show 2016

 

Solutii pentru toate industriile intr-un singur loc

 

Noutatea Cleaning Show din acest an o reprezinta multitudinea solutiilor oferite de catre expozanti, pentru toate tipurile de business – indiferent de industria pe care o reprezinta.

 

Detergenti si sapunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, solutii pentru spitale, echipamente pentru curatarea eficienta a scarilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, solutii si echipamente pentru mentinerea curateniei in spatiile publice – sunt doar o mica parte din ceea ce expozantii au pregatit pentru editia din acest an.

 

Cursuri, concursuri si inovatie

 

Cleaning Show a fost gandit ca un eveniment ce trece dincolo de zona expozitionala. Astfel, pentru a veni in completarea tabloului informational, organizatorii au pregatit seminarii sustinute de Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe, o noua editie a concursului “Impecabilii” in cadrul caruia firmele prestatoare de servicii de curatenie isi demonstreaza indemanare, o zona pentru demonstratii amenajata cu patru tipuri de suprafete de curatat dar si Innovation Corner – spatiul destinat celor mai ingenioase echipamente create pentru aceasta industrie.

 

Cleaning Show – singura expozitie de curatenie profesionala din Romania este un eveniment organizat de Euroexpo Fairs, companie cu peste 13 de experienta in organizarea de targuri si expozitii.

 

Detalii despre eveniment:

 

Cleaning Show: 9 – 12 martie 2016

 

PROGRAMUL DE VIZITARE:
  • 9 - 11 martie 2016, zilnic intre orele 10:00 - 18:00
  • 12 martie 2016, intre orele 10:00 - 16:00

 

ACCES VIZITATORI: - POARTA B (B-dul Expozitiei)
Acces gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare

 

www.cleaningshow.ro

Sursa: Cleaning Show

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!