6 idei de piese speciale pentru o amenajare spectaculoasa cu piatra naturala!

in Decoratiuni

Piatra naturala este un material care ofera o nota eleganta si naturala oricarui proiect de amenajare: nuantele pamantii ale travertinului vor puncta un spatiu relaxat, marmura, in culori puternice si cu venaturi interesante, va transmite un mesaj luxos, iar ardezia va aduce o dinamica speciala, prin apele de culori de pe fiecare placa.

 

Pe langa placile de piatra naturala disponibile in diferite finisaje (polisat, periat, antichizat etc.) si in diferite marimi, pentru pardoseala sau placarea peretilor, poti comanda si piese taiate la dimensiuni speciale, adica la dimensiuni atipice, in functie de proiectul tau.

 

 

Perete placat cu marmura

 

Iata 6 idei de piese speciale cu care iti poti infrumuseta amenajarea:

 

1. Un lavoar supradimensionat

 

Lavoar piatra naturala

 

Daca vrei o bucatarie iesita din banal, poti adauga un lavoar din placi de dimensiuni mari, din marmura, care va adauga o nota extra-fresh bucatariei. Un asemenea lavoar este potrivit mai ales daca ai o bucatarie de tip insula, suficient de spatioasa.

 

2. Trepte dublate

 

Trepte piatra naturala

 

Poate cele mai populare tipuri de piese speciale, treptele de piatra naturala vor avea un aspect masiv, luxos, daca sunt dublate. Contratreptele pot fi facute din acelasi material (cel mai des, marmura sau travertin), pentru un aspect coerent.

 

3. Perete din onix

 

Perete onix

 

Un perete din onix (piatra semi-pretioasa) va fi cu siguranta centrul de interes al spatiului. Cel mai des, in amenajari, acest tip de perete este luminat din spate, pentru a scoate in evidenta textura fascinanta a placii de onix.

 

4. Glafuri-caseta

 

Glafuri piatra naturala

 

Si glafurile din piatra naturala sunt un tip de piese speciale din ce in ce mai cautate, datorita rezistentei si durabilitatii materialului. Cel mai de efect tip de glaf este cel de tip “caseta”, care incadreaza intreaga fereastra.

 

5. Perete din marmura

 

Perete piatra naturala

 

Amenajarile moderne au readus marmura in atentia publicului: un perete din placi extra-mari de marmura va transforma total living-ul si va adauga acea nota inconfundabila a unui material de lux.

 

6. Blat de bucatarie

 

Blat piatra naturala

 

Blatul de bucatarie (sau de baie) poate fi decupat la dimensiunile specifice proiectului si poate fi decupat pentru chiuveta sau plita. Pentru un aspect coerent, poti adauga in bucatarie sau baie un lavoar din piatra naturala (dimensiuni standard), din acelasi tip de material ca si blatul.

 

Ingrijirea pietrei naturale

 

Pentru orice tip de placa de piatra naturala, este recomandata impermeabilizarea (sigilarea porilor pietrei) cu solutii profesionale, urmata de curatarea periodica folosind detergenti speciali pentru piatra naturala. Astfel, te vei asigura ca placa de piatra naturala va rezista foarte mult timp.

 

Materiale pentru piesele speciale

 

Daca lucrezi cu piatraonline.ro, ai la dispozitie peste 20 de tipuri de piatra naturala din care pot fi realizate piese speciale: marmura Kavala, Sunny si Volakas, travertin clasic, Silver sau Latte, limestone Vratza sau granit Rock Star Grey, Peach Red sau Dark.

 

Despre piatraonline.ro

 

Piatraonline.ro, marca inregistrata a Rockstar Construct, este cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania. Printre produsele ce pot fi achizitionate pe site-ul piatraonline.ro, se regasesc: travertin, marmura, ardezie, ardezie flexibila, mozaicuri din travertin si marmura si solutii de impermeabilizare.

 

Blat piatra naturala

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!