Solutii de irigare a gradinii in sezonul cald

in Ghid Practic Gradina

Apa inseamna viata iar irigarea este un element cheie in obtinerea unei gradini frumoase. Prea multa apa poate duce la moartea plantelor prin saturatie, prea putina apa duce la uscarea acestora.
 

 

 

Irigatii gradini Gardena

 

Udarea automata este o metoda practica de irigare a gradinii, mai ales daca trebuie sa pleci din oras si n-are cine sa ingrijeasca de ea.

 

Computerele de apa si timerele GARDENA stabilesc un nou standard in ceea ce priveste usurinta in utilizare si optiunile flexibile de programare. De la varianta simpla, cu programatorul conectat la robinet pentru controlul unei singure linii de irigare pana la sistemele de irigare extinse, cu mai multe linii, GARDENA ofera solutii de irigare pentru gradini de orice forma, de la suprafete patrate si dreptunghiulare, pana la suprafete neregulate sau sisteme de udare a plantelor inalte.

 

Irgatii automate Gardena

 

Datorita tehnologiei cu senzori, GARDENA sustine economisirea apei, prin intermediul irigarii la cerere. Prin conectarea unui senzor de ploaie sau de umiditate la programator se poate intrerupe sau preveni udarea automata atunci cand solul este suficient de umed sau, atunci cand incepe ploaia.

 

Irgatii automate Gardena

 

Totodata, sistemul automat de udat pe perioada concediului rezolva problema udatului gradinii in perioada in care sunteti plecat. Prin intermediul transformatorului cu programator incorporat, udarea este activata automat, debitul de apa variind de la 15 ml/min pana la 30 ml/min sau 60 ml/min in functie de dorinta dumneavoastra.

 

Accesati www.gardena-shop.ro pentru detalii suplimentare despre solutiile de irigare GARDENA si nu numai.

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!