Design interior apartament new clasic

in Decoratiuni

Se intampla deseori sa mergem la cumparaturi si sa ne alegem o tinuta care, ajunsi acasa, sa ne dam seama ca nu este cu adevarat ceea ce ne-am dorit. Si atunci fie ca o oferim altcuiva, fie ca o ascundem intr-un dulap pentru a uita de ea si de greseala pe care am facut-o alegand-o.

 

 

Stilul new clasic

 

Daca in ceea ce priveste vestimentatia o astfel de mica greseala nu este foarte greu de indreptat iar pagubele materiale sunt de cele mai multe ori usor de suportat, in ceea ce priveste o greseala in amenajarea locuintei lucrurile nu stau chiar atat de simplu.

 

Stilul new clasic

 

Atunci cand decorarea locuintei nu se face urmand sfaturile unui designer de interior exista riscul ca stilul in care ne-am dori sa ne incadram sa nu fie respectat iar rezultatul sa fie unul de prost gust. Schimbarile ulterioare ar fi costisitoare, ar necesita mult timp si multa energie si de aceea este bine sa fie evitate.

 

Stilul new clasic

 

Un stil de design interior extrem de apreciat, caracterizat prin eleganta, rafinament dar mai ales prin originalitate, este stilul new clasic.

 

Stilul new clasic

 

Acesta reprezinta o expunere a stilului clasic imbinat cu note pline de noutate. Se vor respecta in mare cele mai importante caracteristici ale clasicului insa se vor aduce stopi de originalitate si ingeniozitate care va placea privirii.

 

Stilul new clasic

 

In ceea ce priveste culorile, se merge pe un joc sobru dar in acelasi timp cald de culori. Se prefera albul, crem-ul, rozul pal in contrast cu negrul. Peretii, mobilierul, perdelele si draperiile sunt in tonuri deschie, calde, ceea ce va da luminozitate si senzatia de mai mult spatiu.

 

Stilul new clasic

 

Obiectele decorative si piesele mici de mobilier se prefera in culori inchise, dand astfel o nota de sobrietate si mult bun gust printr-un contrast evident dar deloc obositor pentru privitor.

 

Un element clasic care dispare in designul de interior new clasic este mobila masiva din lemn in culori inchise. Aceasta este inlocuita cu un mobilier la fel de grandios dar, de aceasta data mult mai soft si in culori deschise. Aidoma gusturilor dvs, culorile, modelele, marimile pot sa difere.

 

Stilul new clasic

 

Sfatul unui designer de interioare devine insa necesar atunci cand va doriti cu adevarat ca preferintele dumneavoastra sa se muleze perfect pe regulile care trebuie respectate in amenajarea locuintei in stil new clasic, rezultatul fiind unul cu adevarat laudabil.

 

Stilul new clasic

 

New clasic este un stil care impresioneaza atat persoanele care prefera liniile clare trasate de clasic cat si persoanele libere care doresc sa se exprime cat mai deschis.

 

Stilul new clasic

 

In acelasi timp New clasic este stilul de design recomandat pentru persoanele nostalgice, boeme, indragostite de frumos, pentru persoanele care pun accent pe detalii, carora le place sa calatoreasca prin vis in trecut dar care stiu, in acelasi timp, sa priveasca si sa se bucure de viitor.

 

Nobili Interior Design
Site web: http://www.nobili-interior-design.ro
E-mail: nobilidesign@gmail.com
Telefon: 0720.665.365

Sursa: Nobili Interior Design

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!