Cleaning Show da start-ul concursurilor pentru specialisti

in Targuri si expozitii

Daca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, si o demonstratie face cat un million, atunci sa compari demonstratiile intre ele, este de nepretuit. Acesta este principiul guvernator al Cleaning Show care se va desfasura anul acesta in perioada 11-14 iunie, la Romexpo.

 

 

Va fi o adevarata expunere de idei si inovatii, cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente pentru curatenia profesionala, precum si furnizori de servicii ai acestui domeniu reunindu-se la unica expozitie de profil din tara – Cleaning Show.

 

Dincolo de latura business a evenimentului, Cleaning Show are, ca in fiecare an, si o componenta interactiva. In cadrul targului, vor avea loc doua competitii spectaculoase destinate firmelor de prestare a serviciilor de curatenie. Acestea vor trebui sa iasa la lupta cu cele mai “bune” arme din dotare si sa ia startul la cele mai interesante competitii: Clean Europe si Impecabilii.

 

Clean Europe, parte a renumitului concurs dedicat firmelor prestatoare de servicii profesionale de curatenie din Europa, se va organiza in cadrul Cleaning Show, in perioada 11 – 14 iunie 2014, in parteneriat cu RITZ TIBOR, Clean Europe chief expert. Echipa castigatoare se va califica direct in marea finala de la Budapesta.

 

La Impecabilii se vor intrece in eficienta cele mai bune echipe de servicii de curatenie si menaj. Se va da o lupta crancena, al carei scop este curatarea suprafetelor murdare. Concurentii pot fi deopotriva expozanti - care beneficiaza de gratuitate la inscriere - sau orice alta firma doritoare care nu se afla pe lista participantilor la Cleaning Show. Intr-un timp cat mai scurt, angajatii trebuie sa curete mai multe tipuri de suprafete patate cu diferite substante si alimente. Firma cu cei mai rapizi si mai indemanatici angajati va pleca acasa cu premiul «Impecabilii», din industria de curatenie profesionala.

 

Pentru a face concursurile si mai atractive, sunt puse la bataie premii importante, oferite atat de sponsori, cat si de organizatori.

 

Pentru participare, vizitati site-ul www.cleaningshow.ro unde veti gasi fisele de inscriere.

 

Te asteptam in echipa de specialisti a Cleaning Show 2014!

 

Cleaning Show 2014

Sursa: Cleaning Show

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!