Targul National Imobiliar - TNI 2014: Ultima sansa de inscriere ca expozant!

in Targuri si expozitii

In perioada 9-11 MAI 2014 cel mai mare targ imobiliar din Romania promoveaza OPORTUNITATI IMOBILIARE, PROPRIETATI EXECUTATE SILIT si ANSAMBLURI REZIDENTIALE NOI.

 

La Targul National Imobiliar - TNI dezvoltatorii imobiliari, agentiile si institutiile financiare se intalnesc fata in fata cu publicul larg pentru a transforma nevoia de locuinte, de terenuri sau spatii comerciale si birouri in CERERE.

 

 

Ansambluri rezidentiale noi, investitii cu capital strain, preturi avantajoase si strategii de marketing active sunt semnele pozitive aduse de primavara 2014. In acest context optimist pe piata imobiliara si de constructii, organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) - BDOBC Business Center - anunta:

 

• Minim 4.000 de vizitatori ce indeplinesc toate criteriile pentru a deveni CLIENTI;

 

• Oportunitati de afaceri;

 

• Mediu business ideal pentru: baze de date cu potentiali clienti, stabilirea unui program de vizionari si semnarea de precontracte;

 

• Mediaplan complex pentru promovare si atragerea publicului larg in cadrul evenimentului;

 

ULTIMA SANSA DE INSCRIERE CA EXPOZANT LA TARG!

 

Va invitam sa va alaturati celor mai importante companii din segmentul imobiliar care au spus DA expozitiei Targul National Imobiliar - TNI.

 

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri: imopedia.ro, Romania Green Building Council, Asociatia Imobiliara Romana, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania;
Sponsori: Apulum 94, Mervani Invest si RED House;
Parteneri media: Curierul National; Casa Lux; Locuinta Mea; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa; gradina si apartament; Casa si gradina; Oferte Speciale; Business Adviser; Business Point; Magazinuldecase.ro; DoingBusiness.ro; Ziare.com; Business 24; CaseSiGradini.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Efin.ro; Grandimobiliar.ro; MyBucharestGuide.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!