Cleaning Show va gazdui o etapa a concursului international Clean Europe!

in Targuri si expozitii

Cleaning Show, alaturi de unul dintre cei mai renumiti profesionisti din industria europeana a curateniei, Ritz Tibor, lanseaza provocarea anului pentru firmele din domeniu! Clean Europe, concursul international de curatenie, va alege la Bucuresti, intre 11 si 14 iunie, cea mai eficienta echipa de specialitate din Romania!

 

 

Evenimentul va avea loc intr-una dintre zilele targului de curatenie industriala, profesionala si domestica si va fi impartit in doua probe:

 

- curatenie de baza, cu folosirea unei masini mono-disc si cu un aspirator in mediul umed;
- curatarea cu mopul.

 

Fiecare echipa participanat va fi alcatuita din cate doi membri si un expert, iar castigatoarea concursului pe tara se califica direct in finala de la Budapesta.

 

De asemenea, tot la Cleaning Show 2014, Ritz Tibor va prezenta in cadrul unei serii de seminarii mai multe subiecte de interes pentru industria curateniei profesionale. Evenimentele vor atinge teme precum:

 

1. EQF EUROPEAN QUALIFICATION FRAMEWORK - Impactul noului sistem de calificare in industria curateniei – sistemele de calificare din Europa, diferentele intre serviciile prestate, dar si intre prestatori;

 

2. CLEANING SERVICE ECOLABEL – oportunitatea de a presta servicii de curatenie certificate in Europa;

 

3. CELE MAI NOI APLICATII ALE STANDARDULUI EUROPEAN 13549 pentru controlul si asigurarea calitatii – cele mai recente directive pentru procesul de prestare a serviciului, noile exigente fata de personalul angajat de managementul companiei prestatoare.

 

Cleaning Show, cel mai mare targ dedicat curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania va avea loc in perioada 11 – 14 iunie, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo.

 

Pentru mai multe detalii, accesati www.cleaningshow.ro

Sursa: Cleaning Show

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!