Interioarele anului si arhitecti premiati la GIS 2014 - Galerie foto

in Arhitectura

Londra, Barcelona, Viena, Rotterdam, Kazan sunt cateva dintre orasele care se mandresc cu arhitecti de exceptie si cu cladiri care aduc omagii oraselor unde au fost construite. Anul acesta, in aprilie, la Bucuresti, in cadrul Expoconferintei de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS vor fi prezentate cinci interioare finaliste ale anului 2013.

 

 

 

Apartamentul de pe Carrer Avinyó in Cartierul Gotic din Barcelona, Spania

 

Apartament in Cartierul Gotic din Barcelona

 

Proiectul a fost realizat de biroul de arhitectura David Kohn Architects si a castigat “World Interior of the Year", la Inside Festival din Singapore.

 

Punctul de atractie al locuintei este o pardoseala mozaicata realizata din placi triunghiulare de gresie, care isi schimba treptat culoarea, de la verde la rosu, dintr-un capat in celalalt al apartamentului.

 

Rolling Stones, din Viena, Austria

 

Rolling Stones, din Viena

 

Proiectul este conceput de biroul de arhitectura INNOCAD si a castigat marele premiu "LEAF Interior Design Awards 2013", la categoriile Public Building of the Year si Overall Winner. Proiectul reprezinta un nou centru de informare pentru Graz Tourismus, Austria.

 

Arhitectii au apelat pentru reamenajarea cladirii la un design remarcabil prin utilizarea pietrelor "Murnockerl". Pietrele sunt deosebite, deoarece sunt aduse de rau si rotunjite de puterea apei.

 

Palace of Water Sports din Kazan, Rusia

 

Palace of Water Sports din Kazan

 

Un proiect realizat de biroul de arhitectura Nps Tchoban Voss si finalist in cadrul "Interior Design Best of Year 2013" la categoria Beauty / Spa / Fitness. Palatul de sporturi de apa este proiectat pe teritoriul Universiada Park si a fost inclus in complexul de sporturi construit in orasul Kazan, in contextul pregatirii pentru desfasurarea Universiadei de Vara din 2013.

 

Complexul are, de asemenea, o valoare sociala. Dupa incheierea Universiadei, studentii Tatar Stat Academy de Educatie Fizica, Sport si Turism, precum si alti locuitori ai orasului au avut acces liber in cladire, pentru a practica sporturi de apa si inot de agrement.

 

Office IMd Rotterdam, Olanda

 

Office IMd Rotterdam

 

Proiectul a fost finalist pe lista premiilor de "design interior LEAF 2013", la categoria Refurbishment of the Year. Este realizat de arhitectul olandez Joost Ector si echipa sa.

 

Biroul, conceput ca sediu pentru compania de inginerie IMd este o fosta fabrica de otel de 2014 mp, din Rotterdam.

 

The Plum & Spilt Milk Restaurant din cadrul Great Northern Hotel, din Londra, Anglia

 

The Plum & Spilt Milk Restaurant Londra

 

Proiectul este castigatorul "European Hotel Design Awards 2013", la categoria Interior Design of the Year - Restaurant. A fost realizat de biroul de arhitectura Archer Humphryes Architects si este descris ca fiind un restaurant superb, de un clasicism modern, rafinat, cu mobilier Boffi lucrat manual si 120 de corpuri de iluminat realizate manual.

 

Expoconferinta de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, alaturi de INGLASS, LAUD ?i RIFF.

 

Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferinta - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania
Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX, VELUX
Website: www.iegis.ro
Contact: gis@abplusevents.com

Sursa: ABplus Events

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!