O transformare rapida si simpla cu usile pliante

in Decoratiuni

Exista situatii cand trebuie sa separam sau sa optimizam un spatiu din locuinta noastra, fie pentru obtinerea unui spatiu suplimentar cu o intrebuintare diferita, fie pentru un look nou al casei noastre.

 

 

Usi pliante cu geamuri Usile pliante ne pot oferi o alternativa a limitarilor dezvoltate de conventionalele ferestre si usi de exterior si interior. Aceste usi armonice au o deschidere mai mare si ofera pana la 90 % deschidere libera.

 

Spre exemplu spatiile inguste, debaralele sau nisele pot fi acum inchise estetic si functional cu o usa plianta. De asemenea aceste usi va pot ajuta sa utilizati la maxim bucataria, camera de zi si spatiile adiacente, terasa si sera.

 

Usi armonice cu geamuri Usile armonice numite si usi acordeon pot fi pliate foarte usor in partea laterala si lasate deschise toata ziua, astfel veti avea un acces mai rapid si mai usor.

 

In casa noastra usile pliante reprezinta o alegere buna si o solutie simpla la orice problema. In avantajul lor trebuie sa mentionam ca sunt foarte usor de instalat, sunt eficiente in privinta costurilor, sunt usor de mentinut si sunt disponibile in diverse forme, modele, culori si dimensiuni.

Sursa: Italbox

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!