Gradina ta, o experienta multisenzoriala

in Gradina flori de apartament

Timpul petrecut intr-o gradina este un timp pe care il pretuim cu drag. Gradina este spatiul care ne ajuta sa ne relaxam, locul in care ne petrecem dupa-amiezile insorite de week-end, mediul in care ne bucuram de aerul proaspat si de razele blande ale soarelui.

 

 

Pavaje Semmelrock

 

Semmelrock Stein+Design va propune noi idei de amenajare a gradinii, tinand cont de faptul ca alegerea pavajului potrivit contribuie in mod decisiv la amenajarea exteriorului. Indiferent de gusturile dumneavoastra, veti gasi printre produsele Semmelrock ceea ce va doriti, chiar daca este vorba despre pavaje, dale, garduri, ziduri de gradina, trepte, borduri, delimitari de gradina sau jardiniere.

 

Palisade Semmelrock

 

Imbinand traditia cu inovatia, Semmelrock Stein+Design este, de mai bine de 50 de ani, garantul calitatii, fiind lider de piata in domeniul amenajarii suprafetelor in spatiul CEE.

 

Pavaje Semmelrock

 

Palisade Semmelrock

 

Spatiul prin care intrati in locuinta dumneavoastra este primul spatiu cu care luati contact atunci cand deja incepeti sa va simtiti acasa. Felul in care amenajati acest spatiu exterior este o proiectie a interiorului, dar si a dorintelor dumneavoastra. Fie modern sau rustic, in stil mediteranean sau elegant, zona de intrare devine cu pavajele Semmelrock cartea de vizita a caminului dumneavoastra. In plus, in luna septembrie puteti beneficia de o reducere de 20% pentru intreaga gama de produse.

 

Delimitari arcade Semmelrock

 

Amenajate cu stil, gradinile expozitionale Semmelrock pot constitui adevarate surse de inspiratie pentru propria gradina.
Astfel, puteti descoperi ce model de pavaj are un potential mai mare de a pune in valoare spatiul exterior. Puteti alege dintr-o mare varietate de forme si culori si puteti admira modelele deja create pentru terase si cai de acces. In plus, gasiti sugestii de montaj pentru mini-palisade. Si, daca va aflati prin zona, va asteptam sa vizitati gradina expozitionala din Bolintin Vale pentru diverse sugestii de amenajare a spatiului exterior.

 

Pavaje Semmelrock

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina: www.semmelrock.ro.

Sursa: Semmelrock

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!